Aktywne Wpisy
jakuba94 +71
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Soothsayer +19
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego
Kilka cytatów z jego "wypowiedzi "
"Jeżeli chodzi o adopcję dzieci przez pary homoseksualne, ja jestem przeciw takiemu rozwiązaniu, natomiast wie pani, wszystko się dzisiaj zmienia"
Mój komentarz haha ale " wszystko się dzisiaj zmienia " no żartowniś z niego :D
Pytanie o konwencję stambulską (wychowanie dzieci zgodnie z wartościami wyznawanymi przez rodziców), czy podpisze?
- Panie redaktorze, dajmy szansę innym (dziennikarzom)
Pytanie o pieniądze na fundację dla donosicielki SB?
- Ja nie jestem z PiS i nie będę ludziom zaglądał w życiorysy!
Pytanie o mienie żydowskie?
- To nie są tematy na kampanię!
A kilka dni wcześniej:
Pytanie o ścieki zrzucane do Wisły od lokalnych mediów
- Właśnie po to są te wybory żeby nie zadawać takich pytań!
Jakie odpowiedzi taki przyszły prezydent
Nie będę pisał o obiecanych "socjalach " - kto chce ten znajdzie
Nie będę tu wklejał wypowiedzi o Marszu Niepodległości
Kandydat obrotowy, wszystkim wszystko obieca, byle zdobyć ich głosy, a w razie jakby co, to przecież "wszystko się dzisiaj zmienia". Ta muzyka już grała a potem "dyrygent" wyjechał do Brukseli i tyle go widziano.Dzisiaj jego biedna wersja jest o krok bycia prezydentem
Kumacie - typ co pisał własnoręcznie rezolucje ws Polski zostaje Prezydentem?
Na jakiej planecie żyjemy XD
#takaprawda #debata #wybory #wyboryprezydenckie2020 #trzaskowski #neuropa #4konserwy
@TheSpecialOne: No a nie zmienia? Rzeczy które były nie do pomyślenia 100 lat temu są teraz faktem i nikt się nawet nad nimi nie zastanawia, bo są zupełnie naturalne i normalne. Na przykład to, że murzyni mogą korzystać z tych samych toalet co my.
Idź już zagłosuj na Dudę i nie zawracaj nam tu d--y swoimi manipulacjami.
@TheSpecialOne: a to nie obowiązuje juz w Polsce? Wikipedia mówi ze tak.
Ciężko zrozumieć, że na tę chwile jest przeciwny takiemu rozwiązaniu ale nie może powiedzieć kategorycznie "nie", bo nie wie w którą stronę świat i myślenie ludzi pójdzie? Może się okazać, że za 10 lat pary homoseksualne okażą się normalnymi rodzinami
@TheSpecialOne: To ja skomentuję tutaj. Jak sobie inaczej to wyobrażasz?