@OsraneMajtyXD: ale co rusz widzę, jak Długopis się upadla i to mnie skłania do Czaskoskiego. Ale jak widzę, że ktoś z jego domeny w BEZPOŚREDNI sposób łamie wolność słowa, to sorry, ale nie po to głosuje na AntyPiS, żeby wygrał ktoś z PiS2.0
@marv0oo: nie, ale wiem, że ona ma prawników którzy jej mówią co ma mowić i pisać xd (no dobra to alternatywnie: jest tak głupia, że musi być sterowana przez swoje zaplecze prawno - techniczne)
@Kjedne: byli pomagierzy Adamowicza i Deweloperzy. Ksywa "Patron Deweloperów" nie wzięła się z nikąd, a Dulkiewicz jest jeszcze gorsza, bo ona jest sterowana przez nich, a nie w układzie z nimi xD
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
źródło: comment_1594213713OA6czBNf8WtUBUDDBQ2O4N.jpg
Pobierznatomiast jeżeli podali taką przyczynę, to on to obroni w sądzie, więc elo. Nie sądzę, żeby Dulkiewicz była taka głupia bo to nierozsądne procesowo
@Kjedne: jesteś z Gdańska? Jak nie, to rozumiem dlaczego tak piszesz xD
No ma i temu nie przeczę, ale jak zostało to wymówione ze względu na poglądy, to tak nie za bardzo
https://www.tvp.info/41576289/rabiej-popiera-bojkot-piekarni-za-odmienne-poglady-wlasciciela
Tak, jest to TVPis ale jak zjedziecie nizej to zobaczycie wpisy zainteresowanych.