Aktywne Wpisy
Gmeras +29
Właśnie wylądowałem z rocznym synem w szpitalu. Zanim tu trafiłem to spotkałem 3 konowałów. Pierwszemu można jeszcze wybaczyć bo to była niedziela według mnie na pediatrię przebadała syna ok w tym dniu miał mokry kaszel stwierdził zakażenie wirusowe oraz stan zapalny w uchu ( na to według mnie antybiotyk się wprowadza) no dobra wizyta kontrolna we wtorek poniedziałek stan już delikatnie gorszy dochodzi gorączka i katar. We wtorek pediatra nie widzi nic
Potifara +13
Chciałem napisać, że trwa zażarta walka między freakowymi federacjami o pozyskanie znanej internetowej persony..., ale z racji, że doszło do medialnego porozumienia między trzema największymi potentatami, byłoby to dość spore faux pas. A ta persona to najpopularniejsza polska męska prostytutka, Maksym Wołczyk. Nie ma żadnej umowy, tym samym nie można brać niczego za pewnik, ale w tym momencie najbliżej mu do CLOUT MMA. Będzie debiut i potencjalnie dość ciekawy dodatek do świata
#wystrojwnetrz #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie
1. pomyśl, czy potrzebujesz taki wielki narożnik, czy kanapa nie wystarczy. Kolor musztardowy może? I niech się rozkłada, możesz kumpla przenocować jak go dupa rzuci
2. nad biurkiem mogą przydać się półki. Duże. Z paskami ledowymi.
3. Stolik kawowy, poza tym, że lewituje, to zagraca. Ja bym nie kupował od razu, tylko poczekał, czy faktycznie jest potrzebny. Tylko niech waży mało, bo często będziesz go przesuwać
4. To samo z