Aktywne Wpisy
mickpl +272
Lidia Czechak z pis pedzioła w Radiu Poznań, że klub parlamentarny pis poprze kredyty 0%
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
wanghoi +21
Czy to prawda, że ta polska witaminka pochodzi z cygańskiej rodziny i przebywała w domu dziecka? #neuropa #polityka #konfederacja #bekazprawakow
Na razie zagrałem dwa razy aluminiowym syfem, które się zaczęło rozpadać.
I chciałbym wydać na taką rakietę jak najmniej, czyli max 150zł na początek. Nie wiem czy coś używanego się też nadaje?
#tenis
W tej cenie możesz dostać Head MX Attitude Elite, albo Tour Light/Dunlop Blaze Pro (oversize). Wszystkie są bardzo lekkie, co nie jest szczególnie komfortowe dla
Jeśli się to przyda to ja chudy, 170/58
Czyli tą Head MX Attitude Elite potwierdzasz, że będzie dorbrze wybrać? :)
Zastanawiam się jeszcze na co zwracać uwagę przed grą, albo w jej trakcie?
Przypuszczam, że na siłkę jeszcze się zapiszę. Po ostatnich grach trochę ból pleców czułem i zakwasy są na rękach.
Nie za bardzo rozumiem pytania. Zwróć uwagę na dobrą rozgrzewkę przed i poprawną technikę w trakcie gry ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zakwasy na rękach to normalna sprawa dla osób nie ruszających się - przy każdym sporcie pojawiają się zakwasy. W tenisie jedną z ważniejszych rzeczy jest luźna ręka - może za mocno trzymasz, robisz krótki rwany zamach i go szybko wyhamowujesz?
Jak coś to będę nudził :D
Dopiero zaczynam grać, mam za sobą pierwsze treningi i kilka meczy, właśnie zapisałem się do ligi amatorskiej więc będzie kiedy przetestować.
Chciałbym zmieścić się w kwocie około 400 zł i może przetestować jakąś inną firmę.
No tu już zaczynamy wchodzić w fajne sprzęty :)
Head Graphene Touch Speed Elite - w ogóle seria Head Graphene jest w miarę spoko. Tą konkretną nie grałem ale wygląda ok. W sumie nie ma tu za bardzo co komentować. W ogóle wydaje się, że niezła przecena.
Wilson Blade Feel 100 - Bladem grałem przez chwilę (tylko innym) i grało mi się przyjemnie, co do tej konkretnej się nie wypowiem z autopsji bo nie wiem.