Aktywne Wpisy
Goronco +42
Screen rozmowy różowej z jej koleżanką XDDD
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Ciąg dalszy w komentarzu
#kobiety #zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #wakacje #ruchanie
Xtreme2007 +133
Po czym poznać, że jest praworządność poza uśmiechającymi się obywatelami?
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
- Uwalone CPK
- Uwalony atom
- Uwalony terminal w Gdańsku
- Uwalony terminal w Gdyni
- Uwalony terminal w Świnoujściu
- Przyznany kredyt z UE na dopłaty do niemieckich używanych elektryków oraz na dopłaty do Siemensa, który będą spłacać kolejne pokolenia
- Żołnierze nie mogą bronić granic przed dziczą z trzeciego świata czyli de facto władza tworzy Państwo teoretyczne jak z
Zamiast oddawać cześć bożkowi demokracji idź sobie na spacer, poderwij dziewczynę albo pomóż sąsiadowi a nie zużywasz buty, długopis i marnujesz czas ludziom stojącym w kolejce na bezsensowne gesty.
#wybory #wyboryprezydenckie2020
Mój głos mogę zrobić z nim co chce tak samo jak i mój czas
@ImInLoveWithTheCoco: marnowany to jest ten kraj przez wybieranie mniejszego zła w pierwszej turze. Potem masz wybór jak pomiędzy Mao, a Stalinem xD
@Bordomir: Jakich? xDD Wszyscy mają w dupie nieważne głosy. Większość ma za debili, tych którzy oddali takie karty, jako tych, którzy nawet prostej karty do głosowania nie potrafią wypełnić xD
@Bordomir Jest słabym, bo zawyża frekwencję, a rzadko kto później przytacza liczbę nieważnych głosów. Więc de facto legitymizujesz wygranego wysoką frekwencją.
To już lepiej w chałupie zostać i to tak samo wyraz niezadowolenia. Co rzadko, ale czasem jest jakimś symbolicznym protestem, jak w przypadku słynnego referendum Komorowskiego.
A oddanie nieważnego głosu liczy się do frekwencji więc wygrany będzie się tylko cieszył ze ma SILNY MANDAT XD
@Bordomir: jak się ktoś zagadał, albo ma problemy ze wzrokiem to w sumie łatwo o taką pomyłkę.