Wpis z mikrobloga

Najbardziej bekę mam z tych co pójdą i oddadzą głos nieważny. No, Kaczyński i Schetyna się zesrają jak zobaczą twój potężny pr0test.

Zamiast oddawać cześć bożkowi demokracji idź sobie na spacer, poderwij dziewczynę albo pomóż sąsiadowi a nie zużywasz buty, długopis i marnujesz czas ludziom stojącym w kolejce na bezsensowne gesty.

#wybory #wyboryprezydenckie2020
  • 18
  • Odpowiedz
@ZieloneKoloTramwaja za debili to ludzie mieli wyborców jednej partii, gdy ta miała logo umieszczone koło kwadracika do zakreślania i jej wyborcy zakreślali logo. Zdaje się nawet jakiś protest wyborczy był w tej sprawie xD
  • Odpowiedz
  • 2
gardzę Tobą. Każdy ma prawo robić ze swoim głosem co uważa za stosowne, a oddanie nieważnego głosu jest jednym z niewielu kulturalnych i mocnych protestów w demokracji.

@Bordomir Jest słabym, bo zawyża frekwencję, a rzadko kto później przytacza liczbę nieważnych głosów. Więc de facto legitymizujesz wygranego wysoką frekwencją.
  • Odpowiedz
@Czarna_ksiazka: Lepsze to niż katolicki ortodoks i młodsza gorsza wersja, a do tego też socjalista, ale narodowy. Trzaskowski jest przynajmniej wolnościowcem i myślę, że mniejszym socjalistą od pozostałej dwójki i mam nadzieję, że socjalne obietnice, które mi się nie podobają, to tylko efekt zepsucia elektoratu przez pis.
  • Odpowiedz
  • 1
@ImInLoveWithTheCoco dobrze gadasz, plus wjeżdża xD

To już lepiej w chałupie zostać i to tak samo wyraz niezadowolenia. Co rzadko, ale czasem jest jakimś symbolicznym protestem, jak w przypadku słynnego referendum Komorowskiego.

A oddanie nieważnego głosu liczy się do frekwencji więc wygrany będzie się tylko cieszył ze ma SILNY MANDAT XD
  • Odpowiedz
za debili to ludzie mieli wyborców jednej partii, gdy ta miała logo umieszczone koło kwadracika do zakreślania i jej wyborcy zakreślali logo. Zdaje się nawet jakiś protest wyborczy był w tej sprawie xD

@Bordomir: jak się ktoś zagadał, albo ma problemy ze wzrokiem to w sumie łatwo o taką pomyłkę.
  • Odpowiedz
@Bordomir: oddanie niewaznego glosu jednym z niewielu kulturalnych i mocnych protestów w demokracji?????? to ze nie umiesz poprawnie zaznaczyc nie znaczy ze protestujesz.PROTEST to #!$%@? politykow i nieglosowanie
  • Odpowiedz