Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takiej skodzinie? Szwagier mówi, żeby wziąć jednak Karoka bo większy, ale mnie się wydaje że to starsza konstrukcja.
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
#motoryzacja #samochody #skoda #pokazauto
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Tomasz Kunicki - Muzyka dla świątyń i Dreamtime
Tomasza Kunickiego muzykę pierwszy raz poznałem za sprawą składu Bypass w czasie, w którym największą popularność zdobywał były już (citation needed) członek kolektywu. I przyznam, że zawsze ta ogromną różnica w rozpoznawalności kozy i reszty chłopaków mnie smuciła, bo imo taki migekk, oorbit czy wlasnie ozzie robili według mnie ciekawsze, choć oczywiście mniej nośne rzeczy.
No ale nie bez przyczyny jest Ozzie i jest Tomasz Kunicki, pod swoim imieniem i nazwiskiem wydaje bardzo ciekawą elektronikę, którą spróbowałbym okreslić jako "dziwne spotkanie idmu z elevator music". Muzyka dla świątyń jest dla mnie bardzo plastyczna, bardzo obrazowa i jak tego słucham, to bez przerwy mam w głowię tę okładkę. Dajcie sobie, a potem odpalcie Dreamtime z grudnia 2019, którą wydał w Audile Snow, bo też świetny, choć bardziej techniczny klimat.
#muzykaelektroniczna #muzykanadobranoc