@salamander-kwarcowy: ogólnie też "nie wierzę" w tego koronawirusa, ale maseczkę zakładam z szacunku do sprzedających. A przynajmniej dopóki nie znam ich stanowiska, jak wchodzę do żabki czy taxi to zakładam, bo osoba która mnie obsługuje może się bać koronawirusa (np. jest w grupie ryzyka?). Co innego jak wchodzę do sklepu gdzie jestem z kimś na Ty i wiem że ma to w dupie. A strażnicy dobrze zrobili - są od
@Crock92: Ja zakładałam ostatnio przez kilka dni, bo kasjerki mnie o to prosiły, dostając mandatów pogróżki od policji/SM. Nie chciałam robić im problemów. Potem to znowu ucichło i przez jakiś czas nikt tego nie wymagał, ale chyba przed 2 turą znowu wysłano funkcjonariuszy aby udawać skutecznych.
Co do strachu przed koronawirusem to wybacz, ale ja nie jestem odpowiedzialna za fobie innych ludzi. Są na to leki i tyle. W moim
Co więcej za 15 minut byłam w knajpie wypełnionej po brzegi ludźmi, gdzie żadnych maseczek nikt oczywiście nie wymagał xD
Błagam, niech Duda p-------e już te wybory, bo mam dosyć absurdów tej udawanej pandemii.
#koronawirus #wybory #bekazpisu #4konserwy #neuropa #polityka
@tyrytyty: Niestety masa Polaków ma jeszcze mentalność chłopa pańszczyźnianego.
Komentarz usunięty przez moderatora
A strażnicy dobrze zrobili - są od
Co do strachu przed koronawirusem to wybacz, ale ja nie jestem odpowiedzialna za fobie innych ludzi. Są na to leki i tyle. W moim