Aktywne Wpisy
kaspil +157
Kupowanie używanego samochodu jest jak taplanie się w gównie, dosłownie wszyscy kłamią, starają się z ciebie wycisnąć ostatni grosz i wrzucić na minę.
Revvvvvvvvvvvvvvvv +258
W nawiązaniu do tego wpisu
Poszedłem z tym w końcu do dyrektora, bo baba na lekcji cały czas wbijała mi od tamtego czasu szpileczki i co chwila nawiązywała do tego tematu, dodając jakieś ironiczne komentarze, raz mi mówiąc, że mnie wywalą z roboty, wprost nazwała mnie "wrogiem" (nie tylko przy klasie, ale też rozpowiadała w młodszych klasach, że w wyższych klasach ma "wroga" xD)
Po paru dniach wezwali mnie do biura dyra
Poszedłem z tym w końcu do dyrektora, bo baba na lekcji cały czas wbijała mi od tamtego czasu szpileczki i co chwila nawiązywała do tego tematu, dodając jakieś ironiczne komentarze, raz mi mówiąc, że mnie wywalą z roboty, wprost nazwała mnie "wrogiem" (nie tylko przy klasie, ale też rozpowiadała w młodszych klasach, że w wyższych klasach ma "wroga" xD)
Po paru dniach wezwali mnie do biura dyra
#blackmetal #przemijajzblackmetalem
#!$%@??
Taką ''pieszczoszkę'' jak on ma na rączce, to kupiłem podobną, w Wilnie pod ''Ostrą Bramą'', sprzedawali na jakimś straganie z dewocjonaliami, 20. lat temu. Poważnie.
I było tyle
''No tak, hmm, ta marynarka szara na czarnym tle i powaga, noo, jest roślinność''
XD
tak wyglądają goci którzy się chcą przekonwertować na BM, ale nie do końca im to wychodzi ;)
@Wachatron: