Aktywne Wpisy
Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym
DrBarrel +39
PS: Jeśli ktoś wam wciska kit, że dzięki kluczykom do wiązania strzemion nie bolą nadgarstki... wiedzcie, że jest to kit ;)
#naszkoniecswiata #samodzielnabudowadomu #budowadomu #domszkieletowy #domwgorach
Jak komuś bardzo szkoda czasu moze wręcz kupić gotowe strzemiona z zaczepami. Tylko to wychodzi drogo. Jeśli powiedzmy 150-200 zł kosztowałby mnie komplet, a ja je zagiąłem wszystkie w godzinę / półtorej to to się nie opłacało.
@wypraska: wiązarki akumulatorowe to tak trochę żeby się popisać chyba są. Sam trochę zbrojenie robiłem żeby mieć na chleb, a ogólnie to już jakieś 9 lat po budowach pracuje i żadna poważna ekipa zbrojarska tego nie używa.
Powodzenia z budową.