@ColdMary6100: to jak moja dyr. Telefon: Pane ex3, pan zejdzie do mnie. Zapindalam 2 pietra Dyr: Pamieta pan tego maila z czwartku? Pan ni go przesle. Zapindalam 2 pietra do gory. Wysylam maila...
@login_musi__miec_od_4_do_35_znakow: @HonyszkeKojok: Dyrektorka już od 3 miesięcy na emeryturze. Po prostu miała taki sposób pracy. Całe szczęście były to sporadyczne przypadki a ze względu na jej stanowisko nie fikałem:)
@ColdMary6100: Zrozumienia pewnie nie znajdę... Ale że ja lata pracy z domu, i w ogóle... Poszedłbym sobie na takie spotkanie, co mogłoby być mailem ( ͡°͜ʖ͡°)
Fajny serial. To tam pierwszy raz zobaczyłem rudego łysego meksykańskiego żyda Louie CK czy choćby rdzennego jak rdza mieszkańca Karoliny Południowej Aziz Ansariego ( ͡°͜ʖ͡°) No i jeszcze Ron fucking Swanson Różni kolesie i różne poczucie humoru. Niestety jak już Knope została burmistrzem serial rozpoczął obniżać loty
A ci dalej wstydzxą się swojej orientacvji politycznej. faszystami nie są antysemitami też nie rasistami też nie. Podkulą ogon i się wyprą swoich polądów zawsze. Taki honor,
Telefon: Pane ex3, pan zejdzie do mnie.
Zapindalam 2 pietra
Dyr: Pamieta pan tego maila z czwartku? Pan ni go przesle.
Zapindalam 2 pietra do gory.
Wysylam maila...
@DrJudym: Jak dla mnie na razie Silicon Valley wygrywa ale Parks... były świetne głównie dzięki Ronowi Swansonowi :)
Leslie Knope jest moja idolką (。◕‿‿◕。)
Kocham P&R całym serduszkiem
No i jeszcze Ron fucking Swanson
Różni kolesie i różne poczucie humoru.
Niestety jak już Knope została burmistrzem serial rozpoczął obniżać loty