Wpis z mikrobloga

@na-spokojnie: Mówimy o czasie przeszłym, bo mistrzostwo w Anglii zdobył świetny Liverpool (pomijam dzisiejszy mecz). Zwycięstwo w lidze Realu będzie jak zwycięstwo Leicester - reszta zespołów grała większą padakę. @SlodkaPusia69: Real gra słaba piłkę (bazując na poprzednich latach), a i tak ma 1 miejsce w lidze, to chyba źle świadczy o lidze.
  • Odpowiedz
@na-spokojnie: A gdzie ja napisałem, że PL to kozak liga? Żadna nie wybija się znacząco ponad ligę hiszpańską (choć osobiście uważam, że o wiele lepiej ogląda się angielską ligę, ale to czysto subiektywne odczucie). Ja w początkowym wpisie po prostu stwierdziłem, że wyścig o mistrza w lidze hiszpańskiej w tym roku był raczej słaby i żadna z drużyn na niego jakoś szczególnie nie zasłużyła.
  • Odpowiedz
@JamaloV8 co racja to racja. Nie mogę w tym sezonie ligi oglądać, bo usypia lepiej niż ASMR.
Real słaby, Barcelona tragiczna. Atletico to w ogóle jakiś żart. Reszta drużyn to w ogóle poziom Ekstraklasy. Starałam się Betis oglądać, bo dużo fajnych piłkarzy dostało tam 3 szansę i... i nie pamiętam już tej bezsensownej kopaniny. Ostatnio tak się wynudziłam w grudniu na ogórkach z PL.
  • Odpowiedz
@JamaloV8: Niestety masz rację. Barca, Real, Atleti grają padakę w tym jak i w poprzednim sezonie. W tych klubach potrzebne są nowe projekty i przebudowa całego zespołu bo obecna kadra Realu i Barcy nie ma już za bardzo ambicji. W Atleti podobnie, zmęczenie trenerem chyba wychodzi.
  • Odpowiedz