Aktywne Wpisy
sonoitaliano +398
Z takich wstydliwych historii z graniem...
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
Polska5Ever +198
#realmadryt #mecz #transfery
Z tego co
Widzialem achrafa w paru/parunastu meczach i ogolnie chlopak duzo biega, duzo atakuje, ale potem przy kontrze przeciwnik ma autostrade na jego stronie. Cos ala Marcelo :D
Mam nadzieje, ze w umowie jest jakis zapis, ktory pozwoli go sciagnac za zblizona kwote
A przy kwestii grania wyżej to też warto jednak zauważyć że na prawej mamy LV, Rodrygo, Asensio, Brahima, wróci Kubo który moim zdaniem jest gotowy do gry już po sezonie w Majorce. A nie mówiąc że kisić się pewnie jeszcze sezon będziemy z Balem