Wpis z mikrobloga

@SlodkaPusia69: Wątpię że to wina Zidana. Jeżeli wszyscy wieszają psy po Carvie (w tym sezonie może nie ma go w ofensywie ale broni kapitalnie) i jeżeli Achraf wystraszył się konkurencji z nim to o czym mówimy. Najbardziej realne jest to że chciał gwarancję pierwszego składu a Real nie dał mu z szacunku do Carvy i bardzo dobrze, niech przyjdzie pokaże powalczy o pozycję a nie łatwe gwarancje gry.

Z tego co
@krissq2502: niby masz racje, ale dobrze wiesz, ze w realu nie otrzymuje sie pierwszego skladu za aktualna forme i walke :] byc moze to odstraszalo hakimiego od przyjscia do realu.

Widzialem achrafa w paru/parunastu meczach i ogolnie chlopak duzo biega, duzo atakuje, ale potem przy kontrze przeciwnik ma autostrade na jego stronie. Cos ala Marcelo :D

Mam nadzieje, ze w umowie jest jakis zapis, ktory pozwoli go sciagnac za zblizona kwote
@tomszczyk: może i tak jest właśnie dużo wątpliwości, mi się wydaje że Floro z Sanchezem nie daliby się wyruchać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A przy kwestii grania wyżej to też warto jednak zauważyć że na prawej mamy LV, Rodrygo, Asensio, Brahima, wróci Kubo który moim zdaniem jest gotowy do gry już po sezonie w Majorce. A nie mówiąc że kisić się pewnie jeszcze sezon będziemy z Balem
@krissq2502: no jezeli rzeczywiscie cena to 40 baniek + jakies zmienne i nie ma tam dodatkowych zapisow na korzysc realu to ktos chyba nie pomyslal. mam nadzieje, ze cos tam jednak dodali, co pozwoli go wykupic predej czy pozniej