Aktywne Wpisy
weshu +512
wchodzi człowiek na mirko i ładnie wypunktowane jaki z brauna świr i oszołom, nie ma tu nawet pola do dyskusji bo zachowanie poziom dna, nie do obrony
potem człowiek otwiera główna, a tam pół portalu się spusza na zachowania tego buca jakby był ich idolem
ten portal zszedł na psy kompletnie, skąd się biorą Ci ludzie
#sejm #zalesie
potem człowiek otwiera główna, a tam pół portalu się spusza na zachowania tego buca jakby był ich idolem
ten portal zszedł na psy kompletnie, skąd się biorą Ci ludzie
#sejm #zalesie
Aquamen +119
Gdy lewica przerywała msze tam gdzie jest miejsce kultu nie w sejmie neuropki klaskały. Cieszyły się na każdą profanację Matki Bożej przerabianej w barwy tęczy było zabawnie bo prawaków dupka boli.
Gdy Szanowny Poseł Grzegorz Braun gasi świeczkę w Sejmie już nie jest zabawne? No tak, bo cisnąć beczunie można tylko z KK. Taki wasz obraz libki.
#konfederacja #polityka #4konserwy #bekazlewactwa
Gdy Szanowny Poseł Grzegorz Braun gasi świeczkę w Sejmie już nie jest zabawne? No tak, bo cisnąć beczunie można tylko z KK. Taki wasz obraz libki.
#konfederacja #polityka #4konserwy #bekazlewactwa
na mojej było tak że mieliśmy się rozebrać do gaci, wszedłem do pokoju lekarz zadawał mi jakieś pytania, ważył, mierzył a później powiedział że przeważnie tego nie robi ale teraz zbada siusiaka. Ściągnąłem majtki, on wziął w ręce mojego pindola i zaczął nim tak ruszać a że byłem wtedy #prawiczek i był to pierwszy kontakt pindola z inną ręką niż moja to trochę mi stanął i chlupnął lekarzowi na fartuch. Trochę się przestraszyłem ale lekarz powiedział że to "nic takiego" poczym dał mi klasyfikacj A i kazał zawołać następnego. Jak to było u was?
#niebieskiepaski #komisjawojskowa #pytanie #zycie