Wpis z mikrobloga

@angie12: to jest pytanie typu: czy wirus zmutuje i czy będzie druga fala na jesień?

Są głosy naukowców, którzy twierdzą, że tak właśnie będzie. Jeżeli tak się stanie, to kolejny lockdown jest pewny.
@Dante27: no właśnie, jeżeli :/ słyszałam, że jakaś uczelnia chce prowadzić nadal zdalnie, u mojej siostry tez w sumie, dlatego pytam, żeby mieć szerszy pogląd, może ktoś już coś wie :< Trochę nie uśmiecha mi się opłacać cały czas pokoju, już zmarnowałam tyle kasy
Trochę nie uśmiecha mi się opłacać cały czas pokoju, już zmarnowałam tyle kasy

@angie12: nie mozesz o prostu zrezygnowac z tego pokoju a jakby co wynajmiesz go na nowo? wiecej myslenia, mniej narkotykow! a to ze zajecia beda zdalnie prowadzone jest pewne na 99%!
@angie12: Morawiecki powiedział że będą normalne zajęcia stacjonarne. Natomiast to czy faktycznie będą to już inna sprawa. I nawet nie chodzi o nieudolność władzy w takich sprawach, co o to że zwyczajnie nie da się na 100% przewidzieć co się stanie.

Obawiam się że decyzja należy do ciebie i jest jak rzut monetą, bo serio nie da się przewidzieć który wybór jest lepszy