Aktywne Wpisy
dddobranoc +300
Naukowy Bełktot lamentuje, że się boi o swoje życie xD
Jak to jest dzban, do tej pory nikt nie wiedział, że ma syna to publicznie w filmie mówi, że ma i się boi że kiedyś coś mu się stanie. Brawo - jeszcze brakuje, aby wkleił jego zdjęcie i podał adres szkoły.
To jest ten sam poziom co Marcin Dubiel, który nagrał rozpaczliwy film, że jego siostra i mama są atakowane XD i
Jak to jest dzban, do tej pory nikt nie wiedział, że ma syna to publicznie w filmie mówi, że ma i się boi że kiedyś coś mu się stanie. Brawo - jeszcze brakuje, aby wkleił jego zdjęcie i podał adres szkoły.
To jest ten sam poziom co Marcin Dubiel, który nagrał rozpaczliwy film, że jego siostra i mama są atakowane XD i
nietak7 +93
Żyjemy w 2023 r. w kraju, w którym klechy uczą w państwowych szkołach, kuratoriami oświaty są stare dewoty, dyrekrorzy szkół nie pozwalają na szafki z podpaskami dla dziewczynek, bo to "zboczone", w kanonie lektur połowa to wypierdy papieżaka, a polscy "naukowcy" badają wpływ myśli JP2 na fizykę i chemię.
Nadchodzi wreszcie ktoś, kto ma szansę to zmienić czyli posłanka ADB. Bo do zmiany tego szamba potrzeba będzie jaj, których "umiarkowani" nie mają,
Nadchodzi wreszcie ktoś, kto ma szansę to zmienić czyli posłanka ADB. Bo do zmiany tego szamba potrzeba będzie jaj, których "umiarkowani" nie mają,
#cultowe (183/1000)
Katatonia - Passing Bird z płyty Last Fair Deal Gone Down (2001)
Może nie zawsze TO właśnie jest najważniejsze w muzyce (a już w ogóle metalowej), ale nowszemu wcieleniu Katatonii nie można odmówić wielkiego zmysłu do tworzenia melodii które z łatwością się zapamiętuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Riff od 2:30 z tymi bendami też ciekawy :)
-------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Przez tysiąc dni postuję rzeczy których słuchałem przez ostatnie 20 lat (jeden numer dziennie, od 01/01/2020 do 26/09/2022). Szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne. Niektóre były hiciorami, innych wolałem sobie nigdy nie przypomnieć. Kolejność wstępnej listy zrandomizowałem i nie jest mi znana. Odkrywam dzień po dniu.