Aktywne Wpisy
Sylvio19 +56
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
daeun +127
Mirki, pijcie ze mną kompot. (。◕‿‿◕。)
Dziś mija kolejny dzień, w którym nie uległem chorej modzie i NIE ZROBIŁEM sobie tatuażu. Nigdy nie popełniłbym tej głupoty gdyż:
1. Mam rozum i godność cywilizowanego, białego człowieka.
2. Zakładam rozwój w sferze intelektualnej, spolecznej i duchowej.
3. Mam swiadomość że moj swiatopogląd bedzie sie zmieniał wraz z upływem lat.
4. Moja obecna powłoka i mindset nie sa
Dziś mija kolejny dzień, w którym nie uległem chorej modzie i NIE ZROBIŁEM sobie tatuażu. Nigdy nie popełniłbym tej głupoty gdyż:
1. Mam rozum i godność cywilizowanego, białego człowieka.
2. Zakładam rozwój w sferze intelektualnej, spolecznej i duchowej.
3. Mam swiadomość że moj swiatopogląd bedzie sie zmieniał wraz z upływem lat.
4. Moja obecna powłoka i mindset nie sa
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czy taki zestaw jak poniżej jest warty przesiadki?
Na ten moment siedzę na
i7 2600k 4,7ghz
16GB RAM DDR3
RX570
#pcmasterrace
https://www.ceneo.pl/85399405
zależy od gry, w hitmanie, civ6, tomb rider nowym różnica będzie olbrzymia, w wielu grach niezauważalna jak grasz w 60fps.
Shadow of the Tomb Raider 3300x 70 1% 140max fps | 2600k@4.7ghz 49 1% 94max
F1 2019 170 - 240fps | 2600k 70-201
Civilization VI cas tury - 35 sekund, 2600k - 41sek
hitman 3300x 40-113 2600k 20-66fps
@Vahn:
Reszte gratów (procesor, ram, mobo) sprzedam na OLX odzyskujac z 600-700zl. Więc upgrade na Ryzena wychodzi mnie pare stówek.
jak planujesz zmieniać na rtx 3xxx np nowe jak wyjdą albo karty od amd to jak najbardziej można brać, tylko serio warto brać tańsze mobo i r3600, 4 wątki więcej a różnica w cenie dość mała w tym wypadku.
jeszcze masz
Tak, procesor może Ci dać dwa razy większa wydajność, do tego oc i jest git. Potem można zrobić upgrade cpu w razie potrzeby.
A czy to się opłaca, to zależy od zastosowań.
https://www.pepper.pl/promocje/amd-ryzen-5-3600-horizon-zero-dawn-276253