Wpis z mikrobloga

Ale to życie jest posrane. Poznajesz kogoś całkiem ok lvl 16 sam starszy piszesz 3 dni po wymianie zdjęciami kretynka ocenia cie na 3 lata starszego niż jesteś, i praktycznie wysyła jeszcze kilka wiadomości i tyle jej widział XD
#!$%@?ć suki tak soł macz że nie wiem
I moje wykopowe mordy to nie chodzi o wygląd spokojnie jestem 7/10 z naciskiem na 7,5
1,8m i siłka od 4 lat jest robiona... a jednak coś nie odpowiada
#gownowpis
  • 12
@Quear: ona ja wincyj
ale liczyłem że rozwój ludzkości pozwoli ograniczyć kretynizmy ludzi, ona jest tym lvlem że snapy co godzinę, notoryczne marzenie o przyszłości i domach dolarami pachnącymi oraz oglądanie friza jest dla niej normalne..
@Quear: No nie napisała o co ani za co ja nie jestem anonem by się pytać, nigdy z tymi kretynkami nie miałem problemu z częścią mam kontakt od podstawówki praktycznie.
A nawiązywanie kontaktu przychodzi mi fest łatwo, i też nie palnąłem nic durnego. XD
@Quear: człowieku ja chodzę z ludźmi na jakieś posrane przyjęcia bo wstyd by np siostra brata nie miała nikogo na zdjęciach z wesla rodzonego brata, ostatnio miałem taką posraną imbe (tzn w grudniu xD) że podeszły do mnie na oko trzy 17 latki i jedna z nich zaczęła przedstawiać siebie i inne i mówi popatrz proszę to jest (imię jednej z nich) tak się składa że mamy mieć pare na wydarzenie
@Quear: nie biore :D tak jak mówie #!$%@?ć suki i kretynki tak tutaj napisałem bo nei mam komu o tym pierodlić o 3 w nocy XD
jeszcze idiotka jak po chyba 3dniach napisałem czy ma zamiar coś odpisać napisała
Nie
no kretynka XD