Wpis z mikrobloga

@lukrecjowy_jez: wiem że został złożony przez same ofiary.Zrobily to z uwagi na to że musza z nim mieszkać pod jednym dachem.To że to ułaskawienie zostało podpisane pokazuje tylko w jakiej dykcie żyjemy.Czyli jak wniosek zlozyly same ofiary to juz jest wszysteko spoko?Mam wrazenie że to ty masz tu jakkes problem z logicznym mysleniem.Państwo nie powinno dopusic do sytuacji w ktorej ofiara i oprawca zmuszeni sa zyc pod jednym dachem.Ja za to
  • Odpowiedz
@Simeonbarnaciakov Zgadzam się że państwo nie powinno dopuścić do takiej sytuacji jeżeli zachodzi taka potrzeba. Szczegółów tej sprawy nikt nie zna a mi głównie chodzi o to że sprawy związane z pedofilią budzą emocje. Jest kampania więc ta sprawa jest jak znalazł. To jest jakaś stara sprawa nie wiadomo o co tam dokładnie chodzi czy ofiara ma syndrom sztokholmski czy może rodzina zrobiła na niej presję czy może też po psychoterapii postanowiła
  • Odpowiedz
@lukrecjowy_jez: znam sie troche na psychoterapi i wierz mi zaden psychoterepeuta nie dopuscilby do tego zeby ofiara mieszkala z gwalcicielem nawet jezeli bylo to dawno.Wiem o tym ze kare wiezienia odbyl.Mi chodzi o zdjecie zakazu zblizania sie-to jest karygodne.Gwalt to nie jest kradziez roweru że jak powie ze wiecej tego nie zrobi to mozna mu zaufac.Dziwczyna dodatkowo zaznala uszczerbku na zdrowiu(zlamanie)podczas calego zdarzenia.Gosc byl jej ojczymem a ona sie opierala.To ze
  • Odpowiedz