Wpis z mikrobloga

Jak w ogóle można być z kimś takim to ja nawet nie.

Żona mojego brata to p0lka jak się patrzy. On pracuje, a ona "zajmuje się domem" czyli po prostu się #!$%@? całymi dniami pod pozorem opieki nad ich 3-letnim bombelkiem. Dzieciak i tak jak jest pod jej opieką, to albo ogląda youtube na smartfonie, albo ogląda youtube na telewizorze. A nasza witaminka w tym czasie co robi? Nic #!$%@?, nawet obiadu jej się nie chce ugotować i albo pizza albo #!$%@?ą się do moich starych na obiad XD. Może sprząta? No może czasem tak, ale za każdym razem jak ja u nich jestem to mają tam syf.

Gdyby facet tak siedział bezczynnie w domu to byłby bezrobotnym jełopem i degeneratem. Kobieta jest matką "zajmującą się domem" i wychowującą dziecko.
Założę się, że takich cudownych związków w Polsce są tysiące.

#zwiazki #patologiazmiasta #p0lka #rozowepaski
  • 7
@imajoke: Oczywiście. Znajoma rodzina sąsiada, podobnie. Młody - zamoczył za młodu u jakiejś 3 lata młodszej p0lki. Teraz są już po ślubie, mieszkają u jego starych. Po drodze drugi dzieciak, ona NIC nie robi, dzieciakami zajmuje się teściowa, prawka nie ma a jeździ autem, ponoć chodzi na imprezki, za 500+ kupiła nowego Ajfona, a u nich się nie przelewa, żyją tylko z dwóch rent, on z kolei jeździ na tirach raz
@imajoke: No #!$%@? jakbym widział moją byłą, 2 dzieci 12 i 6 lat, a byliśmy razem 4 lata czyli gowniaki miały wtedy 8 i 2,i co, oczywiście wracałem z roboty o 18, chata nie posprzątana zlew pełen naczyń i nawet obiad nie zrobiony a jak zrobiony to z wielkim zmęczeniem mówiła o tym że musiała go zrobić, pracuje co prawda ale #!$%@? 2h dziennie rano sprząta klatki, i mi mówiła że