Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy iść w końcu na divy i stracić prawictwo kiedy już osiągnąłem czarodzieja, chciałbym zobaczyć jak to jest ale z drugiej strony brzydzi mnie dotykanie kobiety która dupczyła się przede mną z tysiącami facetów.
#przegryw #divyzwykopem
  • 29
  • Odpowiedz
@Iryterp: Nie miej problemu z tym, bo jak zobaczysz czym jest seks, a do tego nabierzesz ogarnięcia w dotyku kobiety, to przy nie divach będziesz miał ogarnięcie takie, że same będą wyczuwać że warto z tobą się bratać. I o ten seks będzie Ci łatwiej w normalnej relacji.

Jedynie mechaniczny seks w którym ona się ciebie brzydzi

@Thachi: Nie zawsze. Może się akurat spodobać prostytutce. Chyba że się
  • Odpowiedz
że diva może się podniecić seksem xD

@Thachi: Jasne, że tak. To nie jest tak, że wszystkie z nich są wyprute już z każdej emocji. Zresztą gdyby się nie podniecały nie byłoby nawilżenia, to raz (a być ono musi), dwa, że gość może się spodobać. To panna jak każda inna, tyle że robotę sobie inną wybrała.
  • Odpowiedz
przecież one jadą na żelach nawilżających. Ładują sobie tubę przed stosunkiem i tyle.

@Bellie: Może niektóre. Jednak często takiemu przegrywowi seks z divą może pomóc w ogarnięciu się. Sporo kobiet odrzuca mężczyzn, którzy nie są zbyt zdecydowani jeśli chodzi o podryw, czy seks, wyczuwają gościa z kompleksami i nie widzą go atrakcyjnym. A jak taki gość obędzie się z seksem to potem jest luz.
  • Odpowiedz
@nowywinternetach: ale niby w czym pomoże? Jak ktoś jest cienki w te klocki, to nawet po 100 stosunkach zostanie cienki. Jak ktoś jest niepewny siebie to płatny seks nie wyleczy jego kompleksów - co najwyżej pogorszy. Seks to nie jest jakaś fizyka kwantowa, a kobiety to nie są jakieś potwory pożerające dusze - jak znajdzie odpowiednią kobietę to będą tę podróż przeżywali razem - czasem wyjdzie, czasem nie wyjdzie, ale
  • Odpowiedz
@Bellie: Niestety nie rozumiesz ani trochę pozycji mężczyzn, co jest zrozumiałe z pozycji biernej kobiety która głównie leży jak kłoda, nie musi opanowywać wzwodu, czasu do wytrysku, czy spocenia się przy samym, aktywnym ruchaniu.

Jak ktoś jest cienki w te klocki, to nawet po 100 stosunkach zostanie cienki.

Bzdury. Człowiek się wyrabia. To jest tak samo jak z każdą czynnością. Początki zwykle są takie sobie, potem jest się coraz lepszym wraz z
  • Odpowiedz
Bzdury. Człowiek się wyrabia. To jest tak samo jak z każdą czynnością. Początki zwykle są takie sobie, potem jest się coraz lepszym wraz z doświadczeniem.

@nowywinternetach: no nie. Z kobiecej perspektywy pierwszy raz i ostatni w danym związku jakościowo się dla mnie zupełnie nie różnił (chodzi o performance faceta) i ja tu mówię o jakichś 10000 razy. Seks to nie jest fizyka kwantowa, jest prosty. Wchodzisz i wychodzisz i tyle. Oczywiście można se stosować różne udziwnienia itd., ale to dalej będzie tylko seks.

Jak ktoś boi się podrywać kobiety, bo boi się efektu w seksie i narzekania
  • Odpowiedz
no nie. Z kobiecej perspektywy pierwszy raz i ostatni w danym związku jakościowo się dla mnie zupełnie nie różnił (chodzi o performance faceta) i

@Bellie: Więc najwidoczniej wybierałaś tylko od razu doświadczonych którzy są perfect w seksie od razu. Ja tam uznaję że człowiek może się stawać coraz lepszym, a nie jest cały czas taki sam. Poza tym w związkach jest coś takiego jak docieranie się.

Seks to nie jest fizyka kwantowa, jest prosty. Wchodzisz i wychodzisz i
  • Odpowiedz
@nowywinternetach: jesteś ewidentnie chorym człowiekiem. Nie muszę się przed tobą spowiadać i ewidentnie gówno wiesz o byciu w związku. A jedyne na co możesz liczyć to divy - i nie widzi mnie to zupełnie, bo z tak chorym podejściem do życia, to ciężko mi sobie wyobrazić normalną kobietę, która by chciała z takim frustratem być. Nie będę się rozpisywać, bo na takich ludzi mi szkoda czasu. Nikt normalny cię słuchał
  • Odpowiedz
@Bellie: xD

Poległaś na merytoryce i tym, że pokazałem ci że te twoje kochania 10 facetów zmieniających się co 3 miesiące to jest prawdziwe gówno a nie miłość.

Tak to bywa, poległaś, nie umiesz normalnie odpisać, a obrażasz
  • Odpowiedz
Kobieta zazwyczaj jak już z kimś idzie do łóżka to dlatego, że tego faceta kocha, a wtedy przychodzi zrozumienie i nie ma narzekania.

@Bellie: Ale co to w ogóle jest za bzdura? XD
Kobieta idzie z kimś do łóżka najczęściej pod wpływem chwili po krótkim okresie znajomości; czasami nawet na pierwszym spotkaniu. Prawie żadna nie czeka dłużej niż te 4 tygodnie.
Pożądanie + zauroczenie, a nie żadna miłość.
Zresztą skoro
  • Odpowiedz