Aktywne Wpisy

Adolf_hit_her +930
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Miguelos +52
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego w latach około 2013 - 2015 było PEŁNO kobiet w wieku mniej więcej 18 do 25 lat które ważyły mniej niż 50 kg a teraz ze świecą takiej szukać? Czy to po prostu kwestia wszechobecnego wmawiania body positive (czytaj: wp*erdalanie żarcia i bycie grubasem jest dobre)? Takich ślicznych chudzinek o nogach niczym zapałki było pełno, dosłownie na każdym rogu. Teraz znaleźć jakąś poniżej 60 kg to cud
źródło: fsdsfsdfs
Pobierz

Po seansie "W głębi lasu" mam mieszane uczucia.
Jak Wam się podobał ten serial? Nie czytałam książki i mam wrażenie, że parę rzeczy było bez sensu albo coś mi umknęło:
Dlaczego ta kelnerka miała klucze do mieszkania Artura i jednocześnie znała szwagierkę Pawła? Ona pomagała Dunajowi? To był zbieg okoliczności, czy Dunaj wiedział o Arturze? Kto wysłał pracę do dorosłej Laury i po co? Też ta Azjatka z Dunajem? Ale co im to miało dać? Po co Artur się kontaktował z Dawidem? I po co Dawid go zabił? I co właściwie Dawid miał do Pawła? Przecież lepiej dla niego gdyby Artur przeżył, mógłby wtedy pozwać jego rodziców o wyłudzenie.
https://www.spidersweb.pl/rozrywka/2020/06/16/w-glebi-lasu-netflix-serial-ksiazka-porownanie/amp/