Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
wykopowa_ona +48
Ja do Was po prośbie.
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Komentarz usunięty przez autora
@broker:
Standardowe zawiasy do mebli:
https://www.obi.pl/zawiasy-meblowe/zawias-do-drzwi-nakladanych-fi26/p/2608255
one już tak są skonstruowane aby drzwiczki nie zawadziły
@DzieckoSzczescia:
Gadasz pan głupoty. Gdyby ściana była na czerwonej linii to nawet byś prawidłowo tych zawiasów nie zamontował.
1. zawias płaski nie ma regulacji a te standardowe mają i to się przydaje.
2. zawsze jest jakaś szpara z boku, a tak listwa to zasłania
3. W ogóle nie masz wyobraźni przestrzennej xD Zawias płaski również nic nie da - jeśli go zamontujesz w środku to drzwiczki by się nie otwierały bo grubość drzwi by przeszkadzała. Jeśli z zewnątrz - wtedy by szpecił swoim wyglądem.
@broker:
Czyli jesteś szczęściarzem :)
W obi sa drzwiczki jak chciałeś o szerokości 39,4 cm. Powstaną szpary po 5 mm, ale pionowe listwy o których mówiłem zamaskują to. Tylko muszą być oklejone od frontu.
To ja bym robił sam.
Na żółto szczelina, na zielono ściana, na niebiesko okleina na pionowej desce wysokości drzwiczek i głębokości powiedzmy 10cm.
Rób sam. Zawiasy blum.
Jak nie blum to kup GTV są z cichym domykiem za mniej niż 4zl sztuka.