Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Khaine: no mam podobne odczucia, chociaż ja jestem najbardziej za Bosakiem z dużych a z małych to za Tramwajno i Yellowem - choć generalnie, ci mali brzmią sensowniej, niż cały czas te same dziubki.
Niemniej, końcowy wniosek popieram w 100% - socjalizm, komuna, mityczny wróg, obrzydliwy kapitalista itd zrobili swoje. Ten naród jest narodem miernot, rzucisz mu 2-3 ochłapy, to się będzie cieszyć jak głupi, że ZA DARMO NJE DALI SYNEG.
@Khaine: Ludzie na prawdę mają słabą pamięć jeśli nie pamiętają jak PO dymało ludzi. I są na prawdę skrajnie zamknięci umysłowo jeśli myślą, ze są tylko dwie partie a, że się programem praktycznie w ogóle nie różnią to mały szczegół. Schetyna proponował np 500 plus na każde dziecko. A taki mądry może zauważyć, że partie między sobą współpracują.... To, że Trzaskowski się pojawił i jest wojna PO-Pis w mediach co spowodowało
@Khaine: Następny wyszczekany rzucający hasełkami. Jest mnóstwo podobieństw i uprawiania polityki i mnóstwo podobieństw w programie. Kilka tasowan. Sraczka a rak? Prędzej rak lewego płuca a rak prawego jeśli chcesz porównywać.
Kilka tasowan.

@gorocky: Tak, bo PO próbowało zawłaszczyć państwo i oddać Tuskowi na srebrnej tacy, tak jak PiS chce oddać karakanowi władzę absolutną, oddać mu sądownictwo i wszystkie organy kontrolne, zrujnować wadliwy trójpodział władzy do cna i wprowadzić jednowładztwo Kaczyńskiego i jego świty. Jesteście ślepymi daltonistami, nie potraficie w ogóle oceniać powagi sytuacji i kiedy dowodów są już setki że PiS to najgorsza zaraza od upadku komuny, to wy i tak