Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
radek7773 +377
Mirasy, jestem ze świetną babką od ponad 5 lat, zaręczeni od jakichś 4 miesięcy, mieszkamy ze soba rok, oboje 24 lata. Ostatnio wyszła na browary z ekipą z pracy. Nie było jej ok. 7 godzin (od czasu do czasu się odzywala do mnie ze jest wszysko git).
(Cofniecie w czasie) Z 1,5 miesiaca temu zaczela narzekac na nasz zwiazek, ze sie nudzi, ze nie jest juz pewna swoich uczuc tak jak kiedys itd.
(Czasy obecne) Jakiś dzień czy dwa po balandze wspomniala, ze moze potrzebna jest nam tygodniowa przerwa, bo chce sprawdzic czy zateskni za mną ze wzgledu na to ze sie nam sypie. Formalnie w czasie przerwy nadal jestesmy razem.
ALE, ostatnio nie jest chetna na zaden seks, ma problemy z daniem mi swojego telefonu -generalnie zachowuje sie nieco inaczej. Bolec na boku? Nie wiem, oboje jestesmy dla siebie pierwszymi i jedynymi partnerami w łóżku, więc ufam że nie, tym bardziej ze jej ostatni zwiazek skonczyl sie przez zdrade (chlop zawinil).
Jestem rozdygotany i moge pisac chaotycznie, ale co radzicie? Na czas rozlaki zalozyc minikamere? Czy zaufac i miec nadzieje? Odzywac sie do niej nie bede na pewno
Pomocy :(
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ef4f45d0db94d7506cde5ac
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
[==......................................] 4% (10zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez moderatora
Pewnie coś źle zrozumiałem, ale jesli nie to ja bym to #!$%@?ł i szukał czegos na stałe.
GłuchyDziadek mieszkanie jest jej, jeśli się zdecyduje na przerwę to mam awaryjne lokum - po prostu wrócę do rodziców. Relacje z nimi to osobna bajka, w każdym razie nie są najlepsze
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
GłuchyDziadek mieszkanie jest jej, jeśli się zdecyduje na przerwę to mam awaryjne lokum - po prostu wrócę do rodziców. Relacje z nimi to osobna bajka, w każdym razie nie są najlepsze
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
za wcześnie się zaręczyłeś