Wpis z mikrobloga

Ma ktoś z was może jakąś wersję friendsów na dvd/blueraya gdzie są hiszpańskie napisy w oddzielnym pliku? Potrzebuję hiszpańskich napisów które w jakiś sposób są 'oficjalne', z takiej właśnie płyty czy np. Netflixa, ale tam z jakiegoś powodu akurat hiszpański dostępny nie jest.
#friends #przyjaciele #kiciochpyta #napisy
  • 5
  • Odpowiedz
@checklogin: Właśnie to ma być do analizy w pracy dyplomowej i potrzebuję czegoś więcej niż napisy randoma z internetu który na opena wrzucił.
@Biskup_Android: No właśnie o dziwo można zmienić na różne, ale na hiszpańskie nie. Kiedyś się dało, ale teraz tej opcji brakuje z jakiegoś powodu.
  • Odpowiedz
@Biskup_Android:
Netflix blokuje bardzo mocno języki poza wybranymi krajami, większość materiałów jest przecież dostępna po niemiecku, bo tam też jest Netflix, ale w Polsce dostępne jest tylko jakiś procent - pewnie żeby nie kupowali przez proxy taniej od sąsiada.

@artickman:
Jak się wpisze w szukajkę "Audio in Spanish" to Netflix podpowie filter "Audio in Spanish" ale ten język często nie będzie dostępny, po zmianie języka w profilu na Netflixie może
  • Odpowiedz
@Deykun: Udało mi się to zrobić w końcu, potrzebowałem VPNa z serwerem w Meksyku i to dopiero dało mi dostęp do hiszpańskich napisów. Wciąż idealne rozwiązanie to nie jest, bo Hola! którą do tego użyłem jest darmowa tylko godzinę dziennie z Netflixem i muszę poszukać jakiegoś innego z takim serwerem.
  • Odpowiedz