Aktywne Wpisy

lskx +12
#raportzpanstwasrodka
Bardzo interesujące są szacunki @jackgadzinowski (na rycinie poniżej) na temat zarobków pato-kambo z youtube.
Pierwszy raz mamy na tagu ytbera z wielkimi zasięgami, którego szacunki i metody mogą być bliskie prawdy. Kambo - milionerzy nie ogarniają, że mamy na pokładzie srogiego zawodnika.
Socialblade możemy włożyć między bajki
Bardzo interesujące są szacunki @jackgadzinowski (na rycinie poniżej) na temat zarobków pato-kambo z youtube.
Pierwszy raz mamy na tagu ytbera z wielkimi zasięgami, którego szacunki i metody mogą być bliskie prawdy. Kambo - milionerzy nie ogarniają, że mamy na pokładzie srogiego zawodnika.
Socialblade możemy włożyć między bajki

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-21 o 23.21.01
Pobierz
jmuhha 0
Łazienka prawie zrobiona

źródło: 1000013184
Pobierz
Oddałem PS4 do serwisu na naprawę napędu, mieli zadzwonić przed naprawą ile wszystko będzie kosztować. Dzisiaj do mnie dzwoni koleś, że naprawili napęd, zaktualizowali system i wyczyścili konsole i odświeżyli o co nie prosiłem bo sam sobie wymieniłem pastę termoprzewodzacą, a policzyli za to dodatkowe 150 zł. Czy mogę się od tego jakoś odwołać?
@ZjemCiKeczup: Podłączyli na 5 min do neta, żeby dociągnąć aktualizację i przedmuchali sprężonym powietrzem konsolę, którą i tak mieli chyba rozkręconą z racji wymiany napędu. Za to chcą dodatkowe 150 zł - super deal ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie daj się r----ć i powiedz, że nie zapłacisz za coś czego nie zamawiałeś. Napisz że masz aktualnie taką kwotę na
To mam na papierze czyli opis usterki jaki podałem przy zanoszeniu konsoli do serwisu. Nawet dopisane jest, że sam wymieniałem pasty.
źródło: comment_1593035035q5eKqwIZ0qKOf2xvS82EJ0.jpg
Pobierz