Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak myslicie ile partnerek seksualnych maja faceci do 30stki? Nie pytam ile Wy mieliscie bo wiadomo ze faceci lubia zawyżać a pytam jak sadzicie ile inni maja. I ile z tych dziewczyn sie podobalo takim facetom a ile ruchali bo nie wybrzydzali?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5ef20bdd0db94d7506cdde7d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę

[==......................................] 4% (10zł/235zł)
Uzbieraliśmy już na 2 lat działania AMW!
  • 24
@InterferonAlfa_STG: xD nie mam dostępu do żadnych badań, ale jak czytam takie wysrywy to myślę, że to trolling aby podłamać przegrywów. Jakbyś tak liczył to facet w wieku 18 lat powinien mieć już 12 partnerek ( ͡º ͜ʖ͡º). BTW na moje to oczywiście pomijając przegrywów to taki zwykły co bawi się w związki to 3-5, taki ruchacz to z 10-15, a chyba tylko ktoś kto unika
@pwone: wiesz statystyki zeby byly cos warte to musza byc rozpatrywane w jakims sensownym przedziale czasu.
Jak masz 18 lat to mozesz byc chadem i tez miec 0 bo tak i tyle.

A zalozenie 4 rocznie srednio po podsumowaniu 30 lat to nie jest naiwne zalozenie.
4 rocznie to nie jest duzo, nie wmowisz mi tego, ani ze to trolling
@pwone: to licz od 20 ¯\_(ツ)_/¯
Proporcja jest ta sama, jezeli ktos sie mniej interesowal seksem to tez pozniej wejdzie w dlugie zwiazki i wiecej czasu bedzie singlem.
Ogolem pytanie bylo o osoby w wieku 30 lat.
Jako ze jestem w okolicznym wieku i 95% ludzi ktorych znam takze, to mamy pewien poglad na te sprawy z takiego wieku.

I dobrze pamietam jka sie mialo 15 czy nawet 20 lat to
@AnonimoweMirkoWyznania: moj kuzyn chad majacy 30lat mial 120 partnerek,w tym troche prostytutek,grubych loch,kobiet majacych ubytki w konczynach lub starych bab.Ladnych kobiet mial jak twierdzi 60%,widzialem jego 3 stale partnerki i swoim blackpillowym okiem oceniam je na 5/10(przecietne).Pamietajcie ze NAWET CHAD jak mowi ze posuwal 50< kobiet w swoim zyciu albo ze porOOchal 3 modelki w ten weekend to prawdopodobnie sa to zwykle szare,przecietne kobiety ktore widzisz jak kasuja mleko w zabce/wsiadaja