Aktywne Wpisy
s3b4 +1116
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Poniżej wstępniak. Nie jestem w stanie zagwarantować, że filmy będą pojawiały się w dniu ich nagrania, bo budowa i praca programistyczna pochłania olbrzymie ilości mojego czasu, ale na tyle na ile się da relacja będzie.
Zaznaczam, że absolutnie nie jestem specjalistą. O budowie opowiadam nie po to, by kogoś uczyć, ale by pokazać, że nawet nie będąc specjalistą / budowlańcem można zbudować dom, w którym będzie się dobrze mieszkało i w którym nie będzie popełnionych błędów na tyle dużych, by stanowiło to jakiś większy problem.
Wszystkim tym, którzy posiadają większą wiedzę od mojej z góry bardzo dziękuję za wszelką krytykę. Jest ona jak najbardziej pożądana własnie dlatego, że nie jestem z wykształcenia budowlańcem.
UWAGA! Nie zamierzam wchodzić w dyskusje z pseudospecjalistami, którzy "widzą lepiej, bo tak". Naprawdę nie mam na to czasu. Na wszelkie pytania odpowiem zgodnie z posiadaną wiedzą ALE każdą z moich odpowiedzi gorąco polecam skonsultować z bieżącym stanem prawnym oraz z wiedzą osób wykształconych w materii budowania domków.
Ściskam was mocno! Trzymajcie kciuki, bo fizycznie jest naprawdę mega intensywnie :)
#naszkoniecswiata #samodzielnabudowadomu #budowadomu #domszkieletowy #domwgorach