Aktywne Wpisy
KwiatGromu +61
czy istnieje brzydszy budynek niż filharmonia w #szczecin? to jest dosłownie chamski blaszak jebnięty w ładnej okolicy xd i takie g---o jeszcze jakieś nagrody architektoniczne dostało xddd
f9JXBEArQ2H4TKl +255
#nieruchomosci czy bedzie mozna kiedys zaczac wykupywac zrodla wody i sprzedawac spragnionym ludziom za kosmiczna cene by stac sie wodnym rentierem?
#tinder
Teraz szuka wartosciowego mężczyzny. Jak już wyszala się na kutasach i jest samotna matką i ma czelność jeszcze ściemy walić w opisie jaka to ona świetna nie jest jak to jedna z większej patologi była i bliżej jej z zachowania do seby w szeleszczących spodniach niż kobiety
pewnie Erazmus
Śmiem poddawać w wątpliwość jej wielką przemianę
@swiniakstatysta: a kto jej broni szukać ? Niech sobie szuka po prostu się śmieje z tego.
Komentarz usunięty przez autora
23 level, przed dzieckiem - 0 opisu, 2 selfie z kibla na w-------u, podejście albo jesteś 10/10 to wtedy masz seksik za darmo albo jesteś przeciętniakiem wtedy zabawiaj mnie a i tak na żywo się nie spotkamy
30 level z dzieckiem - konkretny opis w który włożyła wysiłek, zdjęcia aby pokazać się jak najlepiej, szuka konkretnego faceta aby nie tracić czasu na pisanie tylko spotkać się na żywo
Wysiłek jak dobrze ściemniać. Ja ją znam.
Komentarz usunięty przez autora
j----e k---a puszczalskie księżniczki zawsze tak kończą, ewentualnie znajdują frajera, który je utrzymuje. mam nadzieję, że g---o znajdzie a nie fajnego faceta bo jeszcze typowi zepsuje psychikę.
- mama 7 letniej dziewczynki
No to nieźle tam praktykowała :D ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MatiKosa: Swoją drogą może być np. wdową. Choć jeśli OP ją zna dobrze, to jak rozumiem zakłada, że nie. Szkoda, bo są normalne dziewczyny, które naprawdę miały nieszczęście w życiu i są szufladkowane. To ogólne stwierdzenie, żaden przytyk.