Wpis z mikrobloga

Chodziłem z nią do liceum xd

#tinder

Teraz szuka wartosciowego mężczyzny. Jak już wyszala się na kutasach i jest samotna matką i ma czelność jeszcze ściemy walić w opisie jaka to ona świetna nie jest jak to jedna z większej patologi była i bliżej jej z zachowania do seby w szeleszczących spodniach niż kobiety
r5678 - Chodziłem z nią do liceum xd 

#tinder

Teraz szuka wartosciowego mężczyz...

źródło: comment_1592863972SK9EPKBn5snnyyM7crBNMp.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@r5678: a to suka, szczescia szuka? z 7 letnim dzieckiem?! niezalezna?! kataliczka! uuuuuu... co proponujesz mirku, stalkowanie? Mysle ze ktos taki nie ma prawa szukac partnera. nie ma prawa nigdy wiecej zaznac milosci, szczescia i seksu w zyciu, no nie?
  • Odpowiedz
@r5678:
23 level, przed dzieckiem - 0 opisu, 2 selfie z kibla na w-------u, podejście albo jesteś 10/10 to wtedy masz seksik za darmo albo jesteś przeciętniakiem wtedy zabawiaj mnie a i tak na żywo się nie spotkamy

30 level z dzieckiem - konkretny opis w który włożyła wysiłek, zdjęcia aby pokazać się jak najlepiej, szuka konkretnego faceta aby nie tracić czasu na pisanie tylko spotkać się na żywo
  • Odpowiedz
@r5678: znająca swoją wartość XDD
j----e k---a puszczalskie księżniczki zawsze tak kończą, ewentualnie znajdują frajera, który je utrzymuje. mam nadzieję, że g---o znajdzie a nie fajnego faceta bo jeszcze typowi zepsuje psychikę.
  • Odpowiedz
Uwielbiam jak ludzie w komentarzach, zwłaszcza takie l-----------------i przy moich odpowiedziach nazywają mnie tępakiem i bezmózgiem, a po zapytaniu i uzasadnieniu swojej opinii nie potrafią w jednym zdaniu napisać po polsku bez jakiegokolwiek błędu ortograficznego. A jak już napiszą to jest to takie uzasadnienie "bo jezdeś gupi, a ja wychowuje dziedzko i wiem "
  • Odpowiedz
- praktykująca katoliczka

- mama 7 letniej dziewczynki

No to nieźle tam praktykowała

@MatiKosa: Swoją drogą może być np. wdową. Choć jeśli OP ją zna dobrze, to jak rozumiem zakłada, że nie. Szkoda, bo są normalne dziewczyny, które naprawdę miały nieszczęście w życiu i są szufladkowane. To ogólne stwierdzenie, żaden przytyk.
  • Odpowiedz
@djtartini1: Masz rację. Acz z drugiej strony lipa z kimś takim coś zbudować, jeśli laska jest dopiero co po takiej tragedii i kochała byłego/męża. Chyba, że ktoś ma ogromne zrozumienie lub też sam przeszedł podobną akcję.
  • Odpowiedz