Aktywne Wpisy
VeritasEtLux +48
Drodzy moi,
Rzecz jest poważna! Żona wyśmiewa się ze mnie. Mowię od czasu do czasu na ludzika lego per "hipek" co zawsze wywołuje u niej salwy śmiechu... Wiem, że nie jest to oficjalna nazwa na taką figurkę, ale śmiem twierdzić, że nie tylko ja tak mówiłem w dzieciństwie.
Potrzebuję od Was potwierdzenia (lub nie, ale mam nadzieję na potwierdzenie ;) ), że znacie taką nazwę, lub słyszeliście jak ktoś jej używa. Chcę
Rzecz jest poważna! Żona wyśmiewa się ze mnie. Mowię od czasu do czasu na ludzika lego per "hipek" co zawsze wywołuje u niej salwy śmiechu... Wiem, że nie jest to oficjalna nazwa na taką figurkę, ale śmiem twierdzić, że nie tylko ja tak mówiłem w dzieciństwie.
Potrzebuję od Was potwierdzenia (lub nie, ale mam nadzieję na potwierdzenie ;) ), że znacie taką nazwę, lub słyszeliście jak ktoś jej używa. Chcę
bolS07 +69
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mówię, kurde, sprawdzam. Gram już w grę parę dni, łażę po tym Seattle, zabijam zombiaki i ludzi, żadnych manifestów nie widziałem, może autor mnie oświeci czymś oprócz wysrywów rodem z mirko o tęczowe flagi czy jakieś ebebebe o transach. No to czytam, fabuła ok, może nie urywa dupy, grafika i muzyka klasa światowa, animacje, walka itd. świetne, o jest, fragment o lewactwie. Co tam... eh #!$%@?.
Na początku autor musi zaznaczyć że jest oczywiście neutralny i tolerancyjny. Wiecie, nie jestem rasistą ALE... XD
Uuuuu, za dużo kobiet, tylko nie to, ciekawe co dalej, Żydzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XD Tylko nie to, gra nie jest o białych heteroseksualnych mężczyznach. Jak ja sobie poradzę. Moja strefa komfortu pęka jak bańka.
RATUJ SIĘ KTO MOŻE ŻYDZI REEEEEEEEEEE A NIE MÓWIŁEM
Rzecz jasna, jest to symbol zagłady białych heteroseksualnych mężczyzn w średnim wieku przez nakoksowane kobiety.
O nie, jednak są biali ludzie. To pewnie pierwszy przypadek kiedy w post-apo mamy do czynienia z kultem religijnym czy jakąś formą skinheadów.
No na przykład osoby, które są tolerancyjne albo zwyczajnie nie mają poprzestawiane we łbie od prawactwa, o którego oczywiście nie posądzam autora, bo sam powiedział przecież że jest totalnie neutralny, więc tak musi być. A tak szczerze - to jakby nie ten artykuł i wysrywy z wykopu to bym serio tego nie zauważył bo nie jestem zjebem liczącym ilość białych heteroseksualnych mężczyzn na ekranie.
Podwójne wzmocnienie swojej obrony z pierwszej części artykułu, jak jeszcze 10 razy powiesz że nie jesteś rasistą to tak będzie. Niby kilkanaście wątków, a autor sam wymienił ze 4 i to naciągane jak plandeka na żuku XD
Czyli w skrócie - w grze jest zbyt mało białych heteroseksualnych mężczyzn i autor nie jest rasistą ani homofobem, ale jest tam za mało białych heteroseksualnych mężczyzn, ale przypominam ze autor jest otwarty na wszelkie opcje i nie ma nic przeciwko silnym kobiecym postaciom ALE DLACZEGO NIE MA TAM BIAŁYCH HETEROSEKSUALNYCH MĘŻCZYZN REEEEE
Mam wrażenie że jakby dzisiaj wyszło GTA: San Andreas to prawaków piekłoby że nie ma tam białych, a jednym z głównych złych jest nie tylko biały, ale biały Polak rasista, mordujący swojego kolegę Meksykanina. Rockstar bezpardonowo oczernia Polaków w swojej producji!
Dla rozluźnienia atmosfery ładny momencik, tylko uważajcie płatki śniegu, na klipie brak białych heteroseksualnych mężczyzn.
#bekazprawakow #neuropa #4konserwy #tlou2 #gry #ps4
Po tym jak to wyszło powinni zmiażdżyć tą grę na metacriticu do 1.0 o ile nie wprowadzą takich ograniczeń dla wszystkich symbolów:
- narodowych (flagi USA)
- innych religii (np. chrześcijańskich)
- symbolów lgbt (zakaz strzelania w tęcze xD)
Skoro to co napisałem jest potwierdzone filmami i można samemu zobaczyć że strzelanie do tych elementów jest niedozwolone, jak się do tego odniesiesz?
@qyk: Lol... Coś, jak znakowanie Żydów???
@StarySkuter: Ba! Ten dług to była lichwa xDDDDD Więc nie dość że biją to jeszcze oszukują xDD
https://en.wikipedia.org/wiki/Siege_mentality
A to że wszyscy się #!$%@?ą do wszystkiego? Byłeś pod kamieniem przez ostatnie 10 lat? Gracze to ekstramalnie tkoksyczne środowisko. Nie tylko tutaj. I tak właściwie to szambo nie wybiło wcale tak mocno... Po prostu ostatnio było trochę spokojniej.
@qyk: jeszcze powinny być na drzwiach wyjściowych z twojego pokoju takie ostrzeżenia, że na zewnątrz mogą znajdować się osoby homoseksualne i kobiety.
Co do "braku białych heteroseksualnych mężczyzn", to jakoś wszyscy "zbulwersowani" sprytnie pomijają wątek miłości Abby z Owenem, co stanowi jakąś... połowę gry.
Co ja się będę rozpisywał. Gra 0/10, bo nie można strzelać w Torę...
@abudabi1: Paradoks tolerancji mój drogi, lewica ma tolerować poglądy które ewidentnie tejże tolerancji zagrażają?
Jak ludzie zalewają ocenami w stylu 0 czy 1 to to jest sama prawda i GRACZE OTWIERAJĄ OCZY xDD
Jaki fikołek xD Przecież to prawaki wymyśliły takie tagi jak np. #killallmen
coraz bardziej odpływacie xD