Wpis z mikrobloga

@Wojteg94: pamiętaj ze motobanda to sprzedajne k.. chwała wszystko za to co ktoś zapłaci. Każdy moto. Każdy ciuch.
Szczerze? Na twoim miejscu bym dołożył. Miałem
Cs15. Kupiłem teraz Rpha70 i czuje się jak w innym świecie. Wiec ze jakiś sklep z uk miał promocje. Ukhelmets? Czy jakiś tak ze była za ok 1200
  • Odpowiedz
@woda48: spokojnie Wuja, zdam prawko, kupię sprzęta, pod niego kupię jakieś porządne ciuchy. Nie sram sianem żeby w tysiącach rzucać nie zdawszy jeszcze egzaminu w wordzie ale chce w bezpieczny sposób przejść kurs bo nigdy nie wiadomo
  • Odpowiedz
@Wojteg94: gość z grupy suzuki bandit z facebooka likwiduje sklep motocyklowy i ma parę kasków do sprzedania na olx.
przykładowo
kask motocyklowy Caberg Stunt biały - 450 zł ( allegro 550zł )
kask motocyklowy MT Blade integralny biały połysk - 250zł ( allegro ~ 320zł )
kask motocyklowy MT Thunder 3 SV Pitlane integralny - 340 zł ( allegro od 399
  • Odpowiedz
@Wojteg94 za 580zl (juz z wysyłką) masz HJC FG-ST na helmetcity. Kwestia czy zostal rozmiar którego potrzebujesz... Ja w piątek zamówiłem plecaczkowi Tian Black w S-ce.
  • Odpowiedz
@Wojteg94: bierz kask z blendą. Ja miałem podobny model HJC. Bez fajerwerek, kask jak kask, a mój różowy plecak wziął szarka z blendą i komfort podróży nieporównywalny.
Poza słońcem możesz też cyknąć samą blendą i jechać w korku czy gdzieś tam powoli z uchylną szybą i jest bajka, a tak albo pizga ci po oczach albo gotujesz mózgownicę.
Wymienianie szybki to też gówno interes no chyba że kufer masz i
  • Odpowiedz