Witam szanowne grono, starą gwardię. Uniwersum już praktycznie nie oglądam, czytam skróty tutaj spaniałego człowieka, ale debil, który zostawił tym dwóm przyyebom psa, powinien dostać nauczkę. Stąd moje pytanie, czy ktoś zna adres tego typa? Miejscowość to chyba Orzysz? Jeśli nie, to ma odsłoniętych znajomych na profilu fb i trzeba będzie popisać z jakąś ściemą po znajomych, może ktoś się wystrzeli z adresu. #kononowicz #patostreamy
@Presek: To była zaplanowana akcja by udupić knura tak mi sie wydaje a pies długo tam nie zabawi dziś dzielnicowa ma ich odwiedzić ale do tej pory pewnie pozbędą się dowodu
@Zagmadfany2: Tak czy inaczej jestem typowym psiarzem i z tej trójki na szkolnej stawiam tego psa najwyżej, dlatego chciałbym na żywo porozmawiać z darczyńcą tego psa i mu wyjaśnić, że tak się nie robi.
@Presek: Trzeba wysłać jego dane do jakiś organizacji które zajmują się ochroną zwierząt. Z tego co widać ma więcej psiaków, a jeżeli był w stanie oddać żywe stworzenie osobie która nie potrafi zadbać o samego siebie, to reszta zwierząt też powinna być mu odebrana.
@321321: Przez te parę dni psu się nic nie stanie, pewnie po wielu donosach i zainteresowaniu jakichś lokalnych mediów pies będzie odebrany, mi chodzi konkretnie o tego debila. Warto też jego w donosach umieszczać, jako możliwego pseudohodowcę oddającego psy byle gdzie :)
@Presek: Człowieku mówisz o typie z orzysza co jest głupszy niż major o czym byś z nim rozmawiał? spojrzał by na ciebie tępym wzrokiem i wszystkiego by ci się odechciało...
@Presek: Samemu nic nie rób bo możesz tylko narobić sobie niepotrzebnych problemów. Zgłaszaj gdzie trzeba i ponaglaj służby - tacy ludzie jak ten z orzysza mają styropian zamiast mózgu i nic mu nie wytłumaczysz. Rozmowa przebiegnie na zasadzie "mów do słupa a słup jak dupa" ( ͡°͜ʖ͡°)
@Zagmadfany2: ja bym z nim nie rozmawiał :D ale co mam tu napisać i się napinać i sobie robić problemów, chciałbym po prostu znać adres zamieszkania tego debila.
@Zagmadfany2: bym kvrwa tych yebanych debili Sławeczków i tych pobocznych psychopatów co się podczepiają wieszał za torby na bramach, gnoje yebane. Faktycznie może trochę mnie poniosło, tak czy siak, do znajomych tego debila z Orzysza napiszę.
Jeśli nie, to ma odsłoniętych znajomych na profilu fb i trzeba będzie popisać z jakąś ściemą po znajomych, może ktoś się wystrzeli z adresu.
#kononowicz #patostreamy
Warto też jego w donosach umieszczać, jako możliwego pseudohodowcę oddającego psy byle gdzie :)
Faktycznie może trochę mnie poniosło, tak czy siak, do znajomych tego debila z Orzysza napiszę.