Wpis z mikrobloga

Osobiście uważam, że debatę wygrał jednak Hołownia. Dudeł wiadomo, zawiodłem się na Trzaskowskim i tak jak zastanawiałem się na kogo oddać głos (Trzasku czy Hołownia), to teraz nie mam wątpliwości.

Mega radę dawał też Tanajno, widać progres od ostatniej debaty.

Bardzo pozytywnie jestem zaskoczony panem Witkowskim, sądzę, że gdyby miał on więcej czasu od samego początku, to mógłby troszkę namieszać, jakby się postarał.

Biedroń chyba wypadł najgorzej z całego peletonu - mizernie, wyglądał na zmęczonego i jakby przygniecionego już tą kampanią. Wyglądał, jakby chciał się rozpłakać i marzył o tym, aby ten wyścig już dobiegł końca.
#debata #wybory #polityka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Janusz_Lubikwasa: aż miło się czyta takie komentarze. Po pierwsze dlatego, że widać że chcesz świadomie wybrać kandydata. A po drugie że stawiasz na SH. Jest nas coraz więcej i druga tura w zasięgu ręki. Kukiz miał gorsze sondaże niż SH teraz a wykręcił 20proc więc nie wierzę że SH będzie miał mniej. Przy jego kompetencjach zrobimy pierwsza turę a w drugiej wygrać z Dudą to już latwizna. ;)
  • Odpowiedz
@Janusz_Lubikwasa: Moim zdaniem nie można wyrabiać sobie opinii po tej pseudo debacie. Hołownia miał wiele znacznie lepszych wystąpień, gdzie w pełni pokazał czym różni się wizja jego prezedentury od innych kandatów i dlaczego jest lepsza. Każdy niezdecydowany powinien zobaczyć ten wywiad albo wystąpienie z Wrocławia lub Rzeszowa.

Wystarczy jeden live z yt.
tomosano - @Janusz_Lubikwasa: Moim zdaniem nie można wyrabiać sobie opinii po tej pse...
  • Odpowiedz