Wpis z mikrobloga

@-PPP-: Heh bo na allegro i w sklepach internetowych są same klucze. Piszą, że spoko normalnie można na steam aktywować. W takim razie jak to z patchami jest w tej wersji pudełkowej? Bo na tym najbardziej mi zależy, żeby móc pograć w DLC i mieć zaktualizowaną grę.

(Tak mieszkam w Polsce:P)
@pgmek: Są klucze Steam? No według mnie to Steam w takiej sytuacji wyświetliłby, że klucz nie może zostać aktywowany w regionie z którego się łączysz. Ale skoro tak piszą w aukcjach i nikt ich jeszcze za to nie zjechał to widocznie coś w tym jest. Z patchami może być cienko. Może są dostępne na stronie Cenegi? A DLC powinno wyjść niedługo w wersji pudełkowej do sklepów (jeśli jeszcze go nie ma).
@pgmek: Jeśli wszędzie w polskim Internecie grę sprzedają w formie klucza Steam i jeszcze piszą, że skan z pudełka, to znaczy, że na Steam zadziała :)

Być może Cenega dystrybucję ogranicza do stopnia samego kupna gry przez Steam Store, a reszta i tak odbywa się przez Steama.

Ostatecznie jeśli kupisz, a będziesz miał problem z odpaleniem to możesz przecież z czystym sumieniem zainstalować kopię gry pobraną z torrentów :)

Jak zdecydujesz
@-PPP-: No to ładnie.. Kiedyś zamawiałem u nich prepaida do Wowa, ale to były same klucze. Nie fajnie postąpili :/

W takim razie zdecyduję się na kupno tego klucza na necie :) Dzięki wielkie za odpowiedzi! Bardzo doceniam!