Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku
Mikri i mirabelki. Poznałem bardzo fajną dziewczynę, nadajemy na tych samych falach, dogadujemy się. Dzisiaj będzie nasze 3-cie spotkanie, tym razem zaprasza mnie do siebie do domu, bo coś ugotowała i mam pytanie. Czy odpowiednia opcją będzie do niej przyjść np. z winem? Nie chcę przyjść z pustymi rękoma a też się zastanawiam czy takie wino nie będzie jednoznaczne? Nie chcę jej wystraszyć. Pytam, bo od ponad roku

tommmekk +199
źródło: temp_file4872219930737441920
Pobierz

"Kolejny tęczowy marsz przeszedł warszawą"
"Panie jak chcą być przegrywami to niech będą, ale we własnym domu, ja nie chce na nich patrzeć"
"Potężny chad Krzysztof Bosak przeciw ideologii incel"
Wszystkie firmy ustawiają sobie tęczę w ramach wsparcia dla tych biednych młodych chłopaków.
W całej Polsce masowo powstają strefy wolne od inceli.
Arcybiskup polskiego Kościoła w swoim przemówieniu uważa bycie incelem za niezgodne z wiarą katolicką.
Prezydent Duda w swoim przemówieniu stwierdza, że incele to nie ludzie.
Nowa organizacja "incel Foundation " domaga się zmian w edukacji seksualnej.
Atencyjne polki dają d--y incelom, aby zagrzebać nierówności społeczne. Na instagramie powstaje hasztag #freeincel.
Powstaje partia wspierająca inceli , a jej przedstawiciele co roku z sukcesem dostają się do sejmu.
Rozpoczyna się nagonka na chadów.
"Kierowca przejechał matke z dzieckiem,świadkowie twierdzą, że był dobrze zbudowany. "
Incele stopniowo przejmują władze.
W wyniku coraz to większych przywilejów dochodzi do wojny domowej,ponieważ część społeczeństwa mająca dobre geny ma zwyczajnie dość takiego traktowania.
Rewolucja trwa...