Wpis z mikrobloga

@GKC__: Powodzenia Mireczku! :)
Jakiś miesiąc temu zacząłem z takim samym nastawieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pierwsze trasy po 10-15 km, a teraz po 30-40 km i są chęci na więcej! Dzień bez roweru uważam za dzień stracony - rower strasznie uzależnia, ale polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GKC__: To się zdziwisz, bo u mnie praca biurowa, jedyny dzienny ruch to z domu do auta i z auta do pracy. Waga 105 kg przy wzroście 188 i tzw. bęben na wyposażeniu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na rowerze wcześniej siedziałem z 15 lat temu...
Trasy po 10-15 km zrobisz bez problemu (chyba że planujesz jeździć sprintem).
Pierwsza trasa jaką ja zrobiłem to było 20 kilka km,
@szrono: w takim rzie spróbuję w weekend jeździć na dłuższe trasy, ale z przerwami. Za gówniaka to bez roweru nie wychodziłem z domu, może znów do tego wrócę xD
@GKC__: wrócisz, wrócisz ;) tylko staraj się jeździć w miarę systematycznie i spokojnie na początku, tak żeby się nie zniechęcić. Ja też zaczynałem od 10-15 km wieczorem, a teraz jak mam wolny czas to bez bólu robię 50 i więcej ;)
@mietkomietko: Gratki ( ͡° ͜ʖ ͡°) choć sam nie palę, to wiem jak ciężko jest o dobrą kondycję paląc fajki... znajomy, który wciąga paczkę dziennie próbował pojeździć ze mną, ale stękał już przy tych 10-15 km i dał sobie spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)