Aktywne Wpisy
Duza-fajka +65
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
WezelGordyjski +47
Z dZiewczyna już od 7 lat skladamy się na wynajmowane mieszkanie pół na pół. Obecnie płacimy 2500 miesieczmie i dziewczyna dokłada sie 1250zl. Nie sądziłem, że tyle będziemy razem i chce się jej oświadczyć i nie wiem jak jej powiedzieć,że to moje mieszkanie na własność.
#epapierosy
Hm, czyli wybór pomiędzy analogami, a vapowaniem to trochę wybieranie pomiędzy zatwardzeniem, a sraczką? 64% ludzi z artykułu vapowało olejki bez THC, jak rozumiem.
@pitu79: o dziwo zapomniałeś dodać że wszyscy korzystali z tego samego płynu mieszanego w jakiejś szopie że składników nie spełniających żadnych norm, ale to na bank przez nieuwagę a nie próbę manipulacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://starychemik.wordpress.com/
Właśnie te podwyżki też poniekąd mnie pchnęły w stronę epetów. To ostatni moment na takie rzeczy i kupno zapasów po normalnej cenie.
@Walus002
Ciężko powiedzieć. Miałem kiedyś jakiegoś moda za ~200zł, poleconego przez sprzedawce w sklepie, ale jakoś mi on nie podjechał. Jeśli będzie warty ceny to dam i 500zł.
@srogo_gogo
Paliłem iqosa, niby nie jest złe, ale na minus to słaba chmura. Zastanawia mnie też ile w
Miałem jeszcze kiedyś istick pico s 100W
I
A o co chodzi z tą rezystancją na grzałkach?
A jakie liquidy możesz polecić? Napewno finansowo lepiej mieszać je samemu, ale jakich producentów tych rzeczy możesz polecić?
Ja kupuję gotową bazę nikotynową w sklepie stacjonarnym
towar taki z pod lady bo to nielegalne w naszym pięknym kraju. Do tego dokupujesz aromat 10ml i wlewasz do butelki i tyle. Za jedną butelkę 100ml liquidu jakoś 20zł wychodzi
Z tym że po wlaniu aromatu wymieszaj i zostaw na kilka dni żeby