Aktywne Wpisy
Nie jestem przeciwnikiem halloween, bo jestem katolem. Jestem przeciwnikiem, bo strasznie nie lubię amerykanizacji naszej kultury ( ̄෴ ̄)
#halloween
#halloween
RobieZdrowaZupke +280
Nakupiłem tego gówna dla gówniaków na Halloween i żaden nie przyszedł. Nie wiem co z tym zrobię, chyba do śmieci wypeirdole.
#pracbaza
cytat szefa z mojej roboty
@Iryterp: "jak ci się nie podoba to się zwolnij", "za bramą dziesięciu na twoje miejsce czeka"
ie spotkałem "Helmuta"
@XXXpussydestroyer69: to ciekawe bo w sumie to nawet nie wiem kiedy się zaczęła. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie nadal bezrobocie w okolicach trzech procent, a janusze jak byli, tak nadal są januszami. Po prostu to pokolenie musi zdechnąć. Już raczej prędzej niż później, bo po pięćdziesiątce takim szybko siada pikawa, wchodzi nadciśnienie i kilkadziesiąt innych dolegliwości.
A nie zatrudnia mnie Helmut, tylko John z juesej.
"chcesz coś dodać?"
...
"pracę zawsze można zmienić"
...
"na siłę nikt
No ale przeciez na sile nikt nie trzyma i kazdy pracodawca z rigczem to samo powie.
Jak mi sie cos w pracy przestalo podobac (i nie dalo sie tego zmienic) to ją zmieniałem i tyle. A wykopki płaczą jakby to im robotę wybrali i i trzymali pod groźbą xD
w każdej fabryce to samo a na dyrektora, posła, operatora koparki, pilota samolotu się nie nadaję
A czy piach sypiesz na drogę, kible myjesz, programujesz, ministerowi kawę robisz etc należy się minimum poszanowania a nie że robol to rób 7 dni w tygodniu po 12h a nie to wypad
No to znajdujesz sobie pracę, gdzie będziesz szanowany i tyle? Ja sie przebranzowilem w tydzien jak sie zwalnialem ze swojej, bo mnie kontakt z klientem zaczal w------c.