Wpis z mikrobloga

• 0
@Lucider5 jeżeli chodzi o ingerencję w hormony to chyba nie ma, samo obniżenie testosteronu będzie powodowało skutki uboczne. W organizmie musi być dominujący hormon, albo estro albo testo.
Polecam zapisać się na wizytę do seksuologa/endokrynologa.
  • Odpowiedz
@Agbonlahor: Cóż Ci moge powiedzieć, jeżeli jesteś pewny że nic Ci nie było to dobrze.

Tak przy okazji, obniżenie testosteronu może zmniejszyć chęci do działania (nic sie człowiekowi nie chce, mniejsza motywacja itp.)
  • Odpowiedz
@Katiee: ale ja tego nie brałem w celach jak OP. Miałem operację zszycia przetoki. Żeby się szwy nie rozerwały to musiałem to brać aby wyeliminować wzwody. Normalna dawka, jaką przypisuje lekarz przy tych operacjach to (1 rano 3 przed spaniem), przy czym ja musiałem brać aż 5 przed snem, bo inaczej i tak miałem na wzwody No i żyje, nic mi nie jest. Skoro lekarz mu to przepisał, to też się
  • Odpowiedz
@Agbonlahor: Nie twierdzę że znam sie lepiej, po prostu ostrzegam przed skutkami ubocznymi bazując na swojej wiedzy. U Ciebie było to konieczne i raczej nie brałeś tego przez rok, no chyba że się mylę, natomiast OP jeżeli chce obniżyć popęd to chyba chce to stosować długi czas.
  • Odpowiedz