Ludzie, wytłumaczcie mi, jak to jest że zawsze znajdzie się jakiś miras co się nie zgadza? Mogę napisać dowolną rzecz, np. Lubię srać. Zaraz pojawi się ktoś kto srać nie lubi i zacznie mi jechać od zjebów, że lubię. Jakby ludzie wchodzili tutaj tylko się pokłócić, a nie powymieniać poglądy ( ͡°ʖ̯͡°)
@MaszBaboTalerz: albo jak próbujesz z kimś dyskutować na poziomie mając inne zdanie a ten wyjeżdża z obrażaniem albo #usunkonto. Myślę że to domena tych młodych, niedojrzałych użytkowników.
@MaszBaboTalerz: Ja to po prostu lubię stać w opozycji do rozmówcy. Tak jest ciekawiej. Nawet jeśli ktoś prezentuje poglądy, z którymi się zgadzam to lubię wejść w rolę kogoś kto jest po drugiej stronie barykady. To poszerza mi horyzonty myślowe, bo muszę zmienić swój sposób myślenia, stworzyć nowe argumenty itp. Dzięki temu gdy później dyskutuję z kimś kto ma przeciwstawne poglądy względem mnie to jestem w stanie lepiej go zrozumieć, bo
@czlowiekzcegla: Słuchaj. Masz rację. Tylko ja uderzałem właśnie w ludzi, którzy nie chcą dyskutować i poszerzać horyzontów tylko zwyzywają i nie powiedzą nawet czemu :3
@MaszBaboTalerz: albo jak ktoś wrzuci zdjęcie z ładnej miejscówki z piwem. Od razu wyzywają od alkoholików. "Kurła tylko herbata z termosu!!11", "Musisz się od razu spijać patusie??"
@bizonsky: Nie chodziło o dawanie #!$%@?, chodziło mi o to, że nieważne co powiesz to zawsze znajdzie się jakiś mirek co zacznie wyzywać i krzyczeć, bez argumentów.
Komentarz usunięty przez autora
Powiedz lepiej czego nie lubić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MaszBaboTalerz nie zgadzam się z wami
- Lubię srać.
- Nie lubię srać.
To jest właśnie wymiana poglądów. Wszystko jest ok.
Tak właśnie jest
Komentarz usunięty przez autora
...a ja nie lubie tak serio serio. #!$%@?.