Wpis z mikrobloga

@Venece: to mnie w kobietach w sumie fascynuje, powiedzmy ze obojnie nie pracujecie, bo jestescie studenckim zwiazku, czasu macie #!$%@? i spedzacie ze soba 5, mozna sie w sumie ruchac, ogladac film i co jeszcze? jezeli nie maja wspolnych zainteresowan ani zadne nie wychodzi z inicjatywa to nic dziwnego ze on zamiast sie nudzic gra, no a ona jak to kobieta nie potrafi sobie sama zorganizowac czasu wiec sie nudzi xD
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Sweet_acc_pr0sa właśnie dlatego nie pojmuję po co tak przyjeżdżać skoro się nudzi xD lepiej już w domu zostać ¯_(ツ)_/¯

Nigdy nie miałam problemu z organizacją czasu, zawsze mam co robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Venece: Ja nie pojmuję po co komu taki związek. Ja najpierw sprawdzam czy w ogóle mamy wspólne zainteresowania, no i jeszcze musi akceptować że nie na wszystkie wakacje będziemy jeździć razem.
  • Odpowiedz
@TwujKoshmar: @Sweet_acc_pr0sa: W sumie jak dla mnie już samo dziwi to, że z gościem weszła w związek który jest mentalnym betonem co widać nawet po tym bo "gra". Ona też jest po prostu żałosna bo oczekuje od tego opa, moralniaka nad związkiem w sumie nawet widząc jej dalszą konwersacją z nim widać, że jest do tego przyzwyczajona. Później będzie biegała z płaczem po forach i czarnych protestach. Dla mnie takie
  • Odpowiedz