@LukaszN: Taa tysiące listów od zawiedzionych widzów ląduje na biurku Solorza XDDDDDD Oprócz paru januszowych klakierów na Twitterze to nikt po Borku nie płacze
@LukaszN: Dla mnie najbardziej przerażające jest to, że rewolucja spowodowała, że aktualna sytuacja wygląda tak, że z dwóch slabych programów o piłce, to Cafe Futbol jest ciekawsze i ma więcej treści niż Misja Futbol na dzień dzisiejszy.
@titanforged: myślę, że większą rozpoznawalność ma mimo wszystko Liga Mistrzów, którą transmituje polsat i dla większości widzów drugorzędne znaczenie ma kto komentuje mecz i siedzi w studio. W końcu ile można słuchać suchego gadania i anegdot?
@titanforged Tak, tylko Stanowski napisał to w taki sposób jakby Smokowski był najbardziej rozpoznawalny z Polsatu, a według mnie wcale tak nie jest. Rozpoznawalność Borka w Polsacie jest niepodważalna.
#kanalsportowy
źródło: comment_1591874485kKMddAhonEdXMyKCeagqTd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Dla mnie najbardziej przerażające jest to, że rewolucja spowodowała, że aktualna sytuacja wygląda tak, że z dwóch slabych programów o piłce, to Cafe Futbol jest ciekawsze i ma więcej treści niż Misja Futbol na dzień dzisiejszy.
źródło: comment_1591878952hAsWsj9MPOa4QleLj7IJio.jpg
Pobierz