Wpis z mikrobloga

• 152
Na fejsbukowej grupie dotyczącej auta którym jeżdżę ktoś wrzucił zdjęcie silnika i zaznaczona rurką i pytanie od czego ta rurka. Że to było v6 to zauważyłem że nie ma wtryskow lpg a że gość dostał odpowiedź to dla jaj napisałem coś w stylu o jaki bogacz bez lpg jeździ ciekawe skąd ma na to pieniaszki. To było wczoraj i cały czas napierdzielaja między sobą xd ta wojna nigdy się nie skonczy lpg vs pb. Gaz i benzyna normalna rodzina xD

Swoją drogą to te grupki są trochę rakowe sebkowe januszowe. Jak miałem jakieś problemy i pytałem szczegółowo o co chodzi to nikt nie wiedział. A jak ktoś wrzuci umyty gruz jakich tysiące to milion komentarzy. I się paluja o jakie felgi o jej A ile skrecony ten mts A czy felga r21 et 69 wejdzie mi? K---a żeby nie wyrywkowe pro tipy to bym olal to szambo

#motoryzacja
kusprzyk - Na fejsbukowej grupie dotyczącej auta którym jeżdżę ktoś wrzucił zdjęcie s...

źródło: comment_1591790139oZVeAiSOX1HGLQEkxLVder.jpg

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kusprzyk Mnie to najbardziej bawią te k---a akcje typu "wstawcie swoje umyte auta", "rear end tuesday" i inny shit tego typu. Plus codzienny klasyczek, jaki olej, jakie klocki, zapalił mi się check co się zepsuło. Kiedyś były fora i był WZGLĘDNY porządek, teraz na grupach na Fejsie jest b----l i spam.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 16
@wam116: bo na tych grupach nie da się nic przeczytać co ma więcej niż kilka dni, brak stronicowania, działów, archiwum wg daty, CZEGOKOLWIEK

tylko potok postów w losowej kolejności (°°

Oddajcie mi grupy tematyczne na grono.net
  • Odpowiedz
  • 2
@wam116 jaki olej jaki komplet wahaczy czemu auto nie jedzie czemu faluja obroty i to wszystko bez podpiecia nawet pod kompa i się zaczyna wróżenie codziennie to samo xD jak kiedyś wrzuciłem naprawiona podsufitke pinezkami i mnie z błotem zmieszali że jakto nie chciało Ci się rozbierać pół 22letniego auta i poświęcic dwóch dni na naprawę podsufitki. A tak cyk 2zl 15minut i mało kto to zauważa w ogóle xd

@
  • Odpowiedz
@kusprzyk: mi to zawsze imponuje, taki 50 letni Janusz z wystającym bebenem od najtańszego piwska, w 10 letnim znoszonym do bólu ubraniu z bazaru albo second handu, który nie jeździ na LPG, bo to dla biedoty.

Albo z drugiej strony, forum premium, duze pojemnosci.
I tak hipotetycznie kazdy tam swoje zarabia;
I tez hejt na goscia ze do 6.0 V8 gaz.
W chlopak policzyl, ze jak corka mature kiepsko zda to oszczedzil tyle ze
  • Odpowiedz
@wam116: u mnie bak benzyny 70l i zbiornik lpg 70l, ale z lpg nie wykorzystasz całego (realnie 62 litry weszło jak wyjeździłem gazu ile się dało) no i nawet te 100km więcej zasięgu by mi robiło różnice, bo zrobiłbym 500km bez martwienia się o zasięg, w trybie normalna jazda bez oszczędzania paliwa (no na benzynie, to bym chyba chętniej oszczędzał xD).
Bardziej pije do większego konkurenta lpg w tanim jeżdżeniu
  • Odpowiedz
@HetmanPolnyKoronny No ja mówię że do mnie wchodzi 58. Zasięgu mam jeżdżąc po mieście w granicach 530-550km, na benzynie pewnie bym zrobił te 50 więcej, ale nie robi mi to aż takiej różnicy. Zasięg diesla też jest spoko, to fakt. Ale jak się spieszysz i nie chcesz tankować to lejesz full benzyny i gazu i masz jeszcze większy zasięg, a koszt po uśrednieniu może wyjść zbliżony xD
  • Odpowiedz