Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +1
jakie macie zaimki
Blackhorn +15
Totalnie siadła mi psycha. Zero motywacji do pracy, życia, czegokolwiek. Nic nie sprawia mi przyjemności, kompletna anhedonia. Wszystko wydaje się trudne, nie mam już siły na nic, muszę odpocząć ale nie wiem jak. Zawalam każdy aspekt życia. Nie wiem co robić żeby było lepiej. Może psychiatra by pomógł albo jakieś leki, nigdy nie byłem, nigdy nic nie brałem, chociaż walczę z takim stanem od bardzo dawna. #!$%@? kierat wysysa ze mnie całą
1. Jak zaproszę na noc do kawalerki na noc mamę/dziewczynę czy kogokolwiek to 200zl kary za dobę?
2. Jak nie udostępnienie mieszkanie do kontroli mu to 200zl kary?
3. W ciągu ostatnich 2 miesięcy umowy on ma prawo pokazywać następnym osobom mieszkanie i ja mam wtedy posprzątać i przygotować mieszkanie a jak tego nie zrobię to kara?
4. Rozwiązanie umowa to muszę zapłacić 4-miesieczny czynsz?
5. Czy to normalne że umowa na wynajem ma aż 9 stron?
6. Czy to normalne że typ wymaga żebym mu dostarczał umowę o prace w wysokości 1,8x czynszu a jak zmienię pracę i mu nie powiem w ciągu 2tyg. to mi nalozy kilka stów kary?
7. Czy to normalne, że typ wymaga że jak nie posprzata parapetu z obu stron, nie zamówię odplamiania tkanin, nie wyprasuje koca to dostanę 800zl kary (to tylko przyklady, było ich około 35, wymagań więcej jak przy sprzątaniu gruntownym w hotelu).
8.Typ ustala ile czasu wietrzyć mieszkanie i w jakich temperaturach, a jak nie to kara?
#prawo #nieruchomosci #wynajem #mieszkanie #mieszkania #pytaniedoeksperta
Hahah :D nie no pierwsze slysze mordo :D sam fakt grozenia karami jest juz przezabawny :D
Jabym nie podpisal bo UJ wie co sobie bedzie dopowiadal i wymyslal. Olej ;) a najlepiej podeslij link do chaty zebysmy wiedzieli zeby unikac:D
1) bait
2) faktycznie trafił się jakiś strasznie dziwny wynajmujący
Pomyśl sobie, nie po to bulisz komuś pełno kasy za użytkowanie mieszkania żebyś się czuł jak jakiś dzieciak na kolonii.
Szukaj dalej
Komentarz usunięty przez autora