Cześć, niedawno śmigałem po torze w #torun - po raz pierwszy w życiu w crosskarcie. Muszę Wam powiedzieć, że jest to wymagająca zabawka :) 1 km na 2 kg wagi - robi robotę. Tutaj podrzucam klip!
@KajetanKajetanowicz: o nie wiedzialem ze masz tu konto a zawsze mnie interesesowalo kto z twoich rodziców miał taki dowcip żeby dać tam samo na imię jak na nazwisko i czy miales z tym jakieś śmieszne sytuacje
@KajetanKajetanowicz a wez Pan nic nie mow. Fura miala byc gotowa na tor w tym roku, a w zeszlym dzwon na rondzie i odbudowa. Ciagle tylko graty mechanikowi dowoze, hajsu idzie i jeszcze pojdzie, a tu pod koniec roku jeszcze swap czeka, bo mocy brakowac nie moze. Buda do ogarniecia, heble do wstawienia, szelki jakies i poli na caly zawias, a to ledwo poczatek :/
Do przyszłych Ukraińców z regionu Kurska dotarła pomoc humanitarna. Niektórzy tak jak koniasz i groover próbują pierwszy raz w życiu coś innego niż chleb i woda #ukraina #rosja
Co u Was słychać?
#rajdy #rajdy24 #rallycross #motoryzacja
@KajetanKajetanowicz: #!$%@?ówka, dwa kapcie złapałem w rowerze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@KajetanKajetanowicz: Panie Kajetanie, 1 KM, bo jak zaznaczyłem w Operze 1 km, to mi przeliczyło na 0,62 mili.
@KajetanKajetanowicz: cześć Kajetan (。◕‿‿◕。)