Proszę o mały wykop efekt i o "łapkę w górę" dla mojego 5-letniego siostrzeńca, który kocha samochody i przeżywa, że jest na Youtube i ciągle pyta, ile osób już polubiło filmik, na którym jeździ autkiem. (。◕‿‿◕。)
@nieskonczonosc: 5 letni youtuber............ świat schodzi na psy. 5 letni "youtuber" pewnie sam założył kanał i kupił kamerke. Pewnie też sam wrzuca to na neta i uwaga pierwsze co mówi to nie jak fajnie było i że lubi ten samochodzik tylko pyta o to ILE OSÓB GO OGLĄDAŁO. J--------e serio? I jeszcze ten opis po angielsku :) a kręcone na jakimś Polskim zadupiu. Współczuje mu rodziców.
@Maticwaniak: to nie jest 5 letni Youtuber, tylko rodzice zrobili taki profil dla rodziny, wrzuciłam tu link dla 10 łapek, myślałam że wpis zaraz zginie jak każdy inny mój wpis i będzie można się cieszyć że wpadło 10 lajkow i już. A tu widzę analizy i jakieś wymysły. Na wykopkow zawsze można liczyć. XD
@nieskonczonosc porozmawiaj poważnie z siostrą bo to, że dziecko rozumie i odczuwa emocje związane z systemem polubien filmików na youtubie jest co najmniej niepokojące.
@nieskonczonosc: Jazda po trawniku, brak rozejrzenia się przed wjazdem na ulicę. Minusik poleciał i zgłoszenie na policję. Dzięki za materiał dowodowy.
@nieskonczonosc: lepiej zainwestujcie w sport, rower - nawet taki trójkołowiec aby miał ruch bo jak ktoś wcześniej zauważył nie wygląda za dobrze. Youtube poczeka
@nieskonczonosc: Szkoda mi trochę tego dziecka, ciekawe gdzie nauczył się takich słów w wieku 5 lat. Jeżeli nie potrafisz wychować dziecka to może najpierw weź psa ze schroniska, a nie robicie dzieciaka, a później on operuje taką piekna polszczyzną w Internecie. Jeżeli masz choć trochę przyzwoitości usuń ten filmik
@nieskonczonosc: nic dobrego nie będzie z uczenia dziecka że atencja w internetach to coś dobrego. A dlaczego? Bo internetowa atencja wyzwala serotoninę sztucznie- tak samo jak h-----a czy p-------y... Tresujesz teraz mózg małego dziecka że wcale nie musi biegać czy uczyć się nowych rzeczy (co też wyzwala serotoninę- tylko naturalnie) a wystarczy że wrzuci filmik na YouTube żeby poprawić sobie humor. Tak naprawdę to właśnie socjal media są największym problemem
Dziękuję wszystkim za troskę, wierzę, że chcecie dla młodego dobrze, ja również i z większością Waszych głosów się zgadzam (chociaż przekleństwa autentycznie nie słyszę). Przekażę link do tego wpisu rodzicom małego, żeby poczytali Wasze uwagi.
@nieskonczonosc o kurła! już ci wykopki zdecydowały że nie umisz w rodzica, dziecko trzeba oddać do utylizacji a ciebie zamknąć za szerzenie patologii. Dobrze że nie było telefonów jak za gowniaka próbowałem babeczek z błota xD dałem łape w górę, młody w takim wieku i tak tego nie zapamięta na długo, niech się cieszy.
https://youtu.be/EAm_BOmrD-Q
#dzieci #bombelki #zabawki #autko #zebrolajki #nategodajcie600
Komentarz usunięty przez autora
Tak naprawdę to właśnie socjal media są największym problemem
Dziękuję za lajki i nie-lajki pod filmem (。◕‿‿◕。)
Ciocia Ela :)