Aktywne Wpisy

baton967 +48
nie moge się wysrać od jakichś 5 dniu xd mam w sobie tone gówna a dupa zaklejona na amen... wybuchne over żegnajcie
ps. sorrka za śmierdzący post
ps2. zaaplikowałem czopa #przegryw
ps. sorrka za śmierdzący post
ps2. zaaplikowałem czopa #przegryw
źródło: pobrane (3)
Pobierz
atrax15 +116
źródło: temp_file6917772698856058183
Pobierz

Jak powinno się zaczynać grę żeby się nie zesrać? Ostatnio sobie cośtam próbuję ale chyba jakoś pecha mam albo coś robię źle. Gram ksenofobiczną fanatycznie materialistyczną technokracją i nie wiem jak to jest możliwe, ale AI które rzekomo nie ma żadnych bonusów na początku (skalowanie) nie dość że jest mnie w stanie nadgonić technologicznie, to jeszcze zwykle mają więcej popów, więcej sektorów i nie implodują #!$%@? na admin capie :/
Co się powinno robić na początku? Zawsze zaczynam spamować po 3-4 statki naukowe żeby zgarnąć ile się da anomalii i pierwszy mój budynek na stołecznej planecie to laboratorium.
Nawet jak bot będzie lepszy to jest upośledzony i nic z tym nie zrobi. Narzekałeś w tym zakresie na EU a zaczynasz w stellarisa? :D
Walnąłem mody i mase bonusów, najwyższe skalowanie etc.
Bot nie ogarnia wcale sterowania flotą. Kryzys ssie i nic nie robi.
AI w tej grze #!$%@? nie istnieje.
Odwaliłem tak że jak grałem na ringwodzie to boty miały całą gre overwhelming do mnie. I co? I nic xD. Wywalili mi wojne i nie potrafili mnie zaatakować poprawnie. Nie szło im nawet odbijanie swoich układów.
Warto też przejrzeć sobie polityki, czasem można coś już na początku wygodniej ustawić i zaglądaj tam co jakiś czas, bo z czasem pojawiają się nowe opcje i stare mają większy wybór. Edykty też mogą być przydatne.
Pamiętaj że zamknięte granice psują stosunki i powodują odwet tym samym, więc bez potrzeby