Wpis z mikrobloga

Srocz się przyznał, że prowadził auto pod wpływem zielska xD przez takich debili jak Prawiczek zioło nigdy nie będzie legalne, bo cymbał jemu podobni ciągle dają argumenty przeciw legalizacji. Moczuś to jest najlepszy przykład jak n-------i niszczą mózg - Srocz zamienił streamy na narkołyki i po powrocie zaczął gadać o GPSie w szczepionkach i nowym porządku świata xD
#bystrzaktv #patostreamy #danielmagical
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo: tzn. trawa wedlug mnie powinna byc legalna, ale takie ameby spoleczne jak bystrzak, magical i tym podobni nie powinni miec prawa do dostepu do tego. W sumie racja psuja mozliwosc legalizacji i dziwie sie czemu go nie zamkneli pomimo ze sa dowody w wersji materialow na youtube, jak pali trawe i tez dziwnym przypadkiem umiera osoba starsza ktora jeszcze dzien wczesniej palila z nim zielsko na streamie ( ͡
  • Odpowiedz
@dawidczeta: no powinna, ale przez takich debili jak Srocz nie będzie, bo na argument że zioło nie szkodzi ktoś pokaże takiego debila jak Sylwester Tkocz i pokaże jak po zielonym gada o nadajnikach GPS w szczepionkach, albo że korona w słowie koronawirus oznacza Nowy Porządek Świata
Swoją drogą, to chciałem wysłać pismo do gminy Sobótka, że Srocz publicznie znieważył Antoniego Longiera i Andrzeja Dudę, ale shoty zniknęły ( ͡°
  • Odpowiedz
@marv0oo: jesli dalej sa nagrywane jego streamy to na archiwum znajdziesz to tylko bys musial pamietac z ktorego dnia to bylo. Ogolnie wydaje mi sie ze wszystkie organy, ktore np. gnoja magicala powoluja sie na shoty, a jesli by dostali pelen material z calego dnia to by mogli lepiej reagowac, bo nie jest to zmanipulowany fragment, a by mieli pelny material z danego dnia i 100% pewnosc ze moga go
  • Odpowiedz