Aktywne Wpisy

sakiro12 +74
Nowy trend na tiktoku gdzie kobiety wstawiają swoje tikoki z drugą połówka która nie jest ich rodakiem(tiktoki z zagranicy), i dosłownie widziałem z 30 tiktoków polek z Niemiec z Turasem i Kurdem, i dosłownie 1 z Niemcem chociaż Niemców jest jakieś 85% XD #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 2025_02_09_18_42_49_036
Pobierz
Soothsayer +47
no moi kochani ja idę na spacer a wy opowiedzcie mi tu o swoich sukcesach minionego tygodnia
źródło: Zrzut ekranu z 2025-02-09 18-20-42
Pobierz

Widzimy tutaj chada Gerarda Butlera który chadem być nie powinien (zbyt chłopięce rysy twarzy, zbut mało wyrazista szczęka), ale jedyną cechą która ustanawia go jako chada jest idealna linia włosów plus pewność siebie, która idzie w parze z tą linią. Może on bajerować angelinę jak mu się podoba. Wie on, że jest z nią coś nie tak (typowa płodna julka), jednak nadal przy niej skakaaż dostaje od niej kulkę w łeb i po zabawie. Zacował się jakby wpadł w friendzone. On! Taki niby chad...
W filmie występuje też chad doktor Reiss, który należy do kilku procent chadów na planecie, na których kobiety lecą ze względu na ich status. Dlaczego Monika Lewinsky przerucha brzydkiego incela Billa Clintona? Bo miał władzę i był najpotężniejszym człowiekiem na planecie, przynajmniej na papierze! Jak to jest rÓchać prezyndenta w gabinecie owalnym? To ja go rÓcham, to ja!! (Dave Chapelle wielokrotnie mówił o tym w swoich standupach). W filmie widzimy, iż dr Reiss nie jest zaiteresowany Angeliną, wykazał się więć lepszą inteligencją niż Bill.
Tomb Raider: Kolebka Życia to film edukacyjny, który uczy relacji damsko męskic**h. Na 4chanie był o tym cały subthread.
źródło: comment_15916392045eo6hojpFFrDRtJzsJWqZ0.jpg
Pobierz