Aktywne Wpisy
bazookas_milborne +173
Masowe strzelaniny w Ameryce, kwiecień 2023. Ikonki po prawej przedstawiają kolor skóry sprawcy/sprawców.
#4konserwy #bekazlewactwa #libertarianizm
#4konserwy #bekazlewactwa #libertarianizm
Kumpel19 +16
Ukraińscy uczniowie rezygnują z polskich szkół
Obecnie do polskich szkół uczęszcza 172.2 tys. uczniów z Ukrainy. (Przez pół roku ubyło ich 10 tys.)
Natomiast..
56 proc. młodych uchodźców nie kształci się w polskich placówkach.
"Uczą się online w ukraińskim systemie, albo wcale (...) Nikt nie sprawdza co się z nimi dzieje.."
#ukraina #wojna #rosja #szkolnictwo #edukacja
Obecnie do polskich szkół uczęszcza 172.2 tys. uczniów z Ukrainy. (Przez pół roku ubyło ich 10 tys.)
Natomiast..
56 proc. młodych uchodźców nie kształci się w polskich placówkach.
"Uczą się online w ukraińskim systemie, albo wcale (...) Nikt nie sprawdza co się z nimi dzieje.."
#ukraina #wojna #rosja #szkolnictwo #edukacja
Ok, zrealizowałem zyski z GDXJ i Millenium Banku.... i czekając na korektę - chwilowo poza giełdą.. poczekam na lepsze ceny za 1-2 tyg. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@dcom: właśnie się zastanawiam. Czerwono dziś mocno wszędzie i nie wiem czy nie poleci mocniej - rozważałem już wejście po 374
@dcom: no idea
w sensie... wybiło, swoje % zainkasowałem (gdxj buy za 26,7 chf, sell 36,40 chf - swoją drogą mam wrażenie, że cały czas kurs trzyma moją transakcję (brak innych aktualnie), bo ustawiałem cenę transakcji powyżej rynkowej z rana na dokładnie takim poziomie jak stoi cały czas od mojej transakcji.) ...
a po korekcie kupię z powrotem za niższą cenę i wtedy czekam na złoto po $2400
No i czekamy na Amerykę, bo s piątek były tam potężne wolumeny
ja brałem w Szwajcarii.. dlatego w jednym z postów podawałem ceny zakupu i sprzedaży w CHF